• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum aşırı zayıfladı ve ayağını kaldırıp duruyor

Gülbeyaz

Yeni Üye
9ee294d7-a8fc-4926-a9c3-bf3ef776db80.jpegMuhabbet kuşum aralık ayından beri eski hareketliliği ötmesi yok veterinere götürmüştük ilaçları kullandık tam iyileşmedi sonrasında mucize diye bir ilaç kullandık onu kullanınca kendine geldi biraz şimdi ise çok zayıfladı kemiği elimize geliyor yaklaşık bir haftadır tek ayağını kaldırıp duruyor ne yapmalıyım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba ilacın ismi mi mucize. Ve bu ilacı nerden temin ettiniz. Hekimin teşhisi ne oldu ve hangi ilaçları verdi de fayda sağlamadı. Kuşunuzun tam olarak şikayeti de nedir kabarma haricî kusma öğürme vs var mı. Temiz beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atar mısınız. Videosunu da net şekilde görelim.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Tekrar Bir Uzmandan Yardım Alin. Başka Bir Kanatli Uzmanina Gidebilirsiniz. Ayağında da Agrisi Var.Lütfen Bir Uzmana Gidin.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ek olarak mutlaka el besleme yapın aç kaldıkça bağışıklık sistemi düşüyor😔

Gülbeyaz

Yeni Üye
Hayırlı geceler şimdi girebildim veteriner bytril ve vitamin vermişti onları kullanmıştık mucize ilacınıda bir tanıdığımız kuşlarla yakından ilgileniyor ve anlıyor onun tavsiyesi üzerine kullanmıştık resmini atayım size

Gülbeyaz

Yeni Üye
Kullandığımız mucize ilacı bu sabah kuşumun dışkı resminide çekip atacağım inşallah ayağını hala kaldırıyor yemine inip yiyor onun dışında bazen gagasını açıp kapıyor

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Baytril işe yaramadı mı tamam video ve dışkıları atın. Ama fotoda çocuğun durumu iyi görünmüyor. Mucizeyi bilmiyorum hiç duymadım o yüzden yorum yapamıycam.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Böyle birkaç gün arayla tek tek mesaj atılırsa çocuk hastaysa zaman kaybı oluyor. Detay vermiyorsunuz kabarıklık haricî çocukta ne gibi belirtiler var hekim teşhisi ne koydu da baytril verdi. Tahlil tetkik vs yapıldı mı. Kusma öğürme vs var mı. Video da istedik genel hâlini de görmek için. Eğer fotodaki gibiyse göğüs kemiği ele geliyorsa yemiyorsa vakit kaybetmeden kanatlı uzmandan destek almanız.

Gülbeyaz

Yeni Üye
Dışkısını detaylı göstermek için sabah peçete koyduk sadece o kadar yaptığı için zaten fotoğraf attım belirtileride yazdım en ilk mesajımda tek ayağını kaldırıyor zayıfladı ve gagasını açıp kapıyor yani öğürüyor hekim zamanında ateşi vardı zayıflamış dedi cereyan da mı kaldı demişti ama biz onun olduğu odayı zaten öyle açmıyoruz açtığımızda da başka odaya alıyoruz

Gülbeyaz

Yeni Üye
Video olarak yükleyemedim şuan en sonki dışkısı bu şekilde videodan ekran görüntüsü aldım

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkı iyi değil. Anlattığınız belirtiler zayıflık,gaga açma kapama, öğürme ciddi bir duruma işaret ediyor eğer akciğerlere yerleşmiş mantar ise baytril işe yaramaz. Ayağını kaldırması da ağrısı olduğu için yapabilir. Konumunuz İstanbul görünüyor farklı bir hekimden destek almanız daha uygun olur düşüncesindeyim.

Gülbeyaz

Yeni Üye
Teşekkür ederim ayağına ağrı kesici krem sürdük inşallah iyi gelir hekim araştırıp inşallah götüreceğim

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Bende Aslıya Katılıyorum. Zaman Kaybetmeden Bir Uzmana Gidin. Göğüs Kafesinin Belirgin Hale Gelmesi Hastalığın Son Evresidir Bilginiz Olsun. İstanbulda Uzman Çok Fazla Var. Lütfen İhmal Etmeyin.

Gülbeyaz

Yeni Üye
İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz alanında iyi uzman varsa yazabilir misiniz rica etsem

Üst Alt