• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Aniden Sevgi Dolu Olmaya Başladı?

KusBulut

Müdavim
Bu harika bir şey biliyorum 7-8 senedir beraberiz pırlantamla ve bir kaç gün önce kursak mantarı teşhisi kondu ilaç tedavisindeyiz bu 7 senelik süreçte asla kendine dokundurmazdı, elimi uzatsam ısırırdı hatta parmağımı oynatsam sinirlendirdi ama bir kaç haftadır çok sevgi dolu. Omzuma konuyor kafasını kaşıtıyor, yanımdan asla ayrılmıyor, koynuma girip uyuyor. Bazıları diyor son günlerinde böyle davranır bu beni çok ürküttü. Sizin bir fikriniz var mıdır?
Benim kuşumda kursak mantariyken kendini kasitir sevdirirdi iyileştikten sonra da ısırmaya devam etti sizinkide iyileştikten sonra tekrar eski haline döner 😂😂 inşallah kuşunuz bir an önce iyileşir canları sağ olsun da isirsinlar 🥰🥰

EdaSerbez

Yeni Üye
Benim kuşumda kursak mantariyken kendini kasitir sevdirirdi iyileştikten sonra da ısırmaya devam etti sizinkide iyileştikten sonra tekrar eski haline döner 😂😂 inşallah kuşunuz bir an önce iyileşir canları sağ olsun da isirsinlar 🥰🥰
İnşallah iyileşsin yeter isterse parmağımı koparsın ama iyileşsin 😁 nasıl bir tedavi yolu denediniz ve kaç gün sürdü?

KusBulut

Müdavim
İnşallah iyileşsin yeter isterse parmağımı koparsın ama iyileşsin 😁 nasıl bir tedavi yolu denediniz ve kaç gün sürdü?
Bizim durum biraz karışıktı 😂😂 2 hafta felan kullandık ama benim kuşumun kursağında tüy yumağı kalmıştı onu da aldırmak zorunda kaldık öyle tam olarak iyileşti

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba inanın hastalık dönemlerinde, hem onlar hem biz çok duygusal oluyoruz, yaptığınız merhamet, onlardan sevgi olarak geri dönüyor ve hissediyorlar, onlarda çok yaklaşıyor. Tedavi olumlu olur Rabbim in izniyle🤲😊yeter ki tam uygulayın
Gerisi Takdiri ilahi 🤲😊🥰

EdaSerbez

Yeni Üye
Merhaba inanın hastalık dönemlerinde, hem onlar hem biz çok duygusal oluyoruz, yaptığınız merhamet, onlardan sevgi olarak geri dönüyor ve hissediyorlar, onlarda çok yaklaşıyor. Tedavi olumlu olur Rabbim in izniyle🤲😊yeter ki tam uygulayın
Gerisi Takdiri ilahi 🤲😊🥰
İnşallah elimden geleni yapıyorum ❤

Üst Alt