• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşum ağzını açıp kapatıyor

bsgky

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ağız açıp kapama
Hastalık Belirti Tarihi
1 Nis 2023
3-4 yaşlarındaki muhabbet kuşum en az 2 yıldır ara ara sürekli ağzını açıp kapatıyor. Halsiz değil dışkısı normal, iştahı fazlasıyla iyi ama sadece arada kriz gibi geliyor ve sürekli ağzını açıp kapatıyor ve ağzını kafese vs değdirdiğinde biraz kahverengi kusmuk gibi bir şey bulaşıyor. Bazen nefes alırken de ses çıkarıyor. Veteriner, eş istediği için böyle yaptığını söylemişti ama öyle olduğunu sanmıyorum. Ne yapmalıyım, bunu geçirmenin yolu var mı yoksa genetik bir şey midir?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafeste grit kum var mı, çıkardığı sıvı kokuyor mu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet kum var ama birkaç ay önce kullanmaya başladım yani daha yeni. Evet kokulu oluyor
Benim tavsiyem başka kanatlı uzmanı görmeli yavrunuzu, zeolit tozu alıp her gün mercimek tanesi kadar elle besleme mamasına katıp besleyin derim 🙏

bsgky

Yeni Üye
Benim tavsiyem başka kanatlı uzmanı görmeli yavrunuzu, zeolit tozu alıp her gün mercimek tanesi kadar elle besleme mamasına katıp besleyin derim 🙏
Yaşadığım şehirde kuşlardan anlayan kimse yok. Ama zeolit tozu fayda edebilecekse denemek isterim. Elle beslemek yerine yemine koysam olur mu

Cicik

Aktif Üye
Benimki 5bucuk yasinda , o da yillardir yapiyor o hareketi ara ara . Hicbir saglik sorunu da yok gorunuyor sukur. Neden oldugunu ben de anlamadim

Cicik

Aktif Üye
Sanki gegirir gibi bir hareket degil mi yada hickirik tutmus gibi mesela ?

Üst Alt