• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum ağzını açıp kapatıyor

sudemiray

Yeni Üye
Ya arkadaşlar benden bıktınız belki ama dün akşam 25 gunluk muhabbet kuşu sahiplendim. Ancak ağzını açıp kapatıyor hele ki yanına gittigimizde

Acaba stresten mi ? düzelir mi?

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Ya arkadaşlar benden bıktınız belki ama dün akşam 25 gunluk muhabbet kuşu sahiplendim. Ancak ağzını açıp kapatıyor hele ki yanına gittigimizde

Acaba stresten mi ? düzelir mi?
Stres veya korkudan yapabilir , sıcaktan yapabilir dilediğiniz soruyu istediğiniz vakitte sorabilirsiniz efendim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben acaba demiyorum sizin gibi hatta çok emin konuşuyorum bu konuda ☺ stresten. Zamanla düzelecektir merak etmeyiniz 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aslı hanım gerçekten içime su serptiniz.
Dersteyim aklım onda hemen eve gitmek istiyorum teşekkürler:)
Yavrularda olağan bir durum, stres yapar, açar, anne çok besler açar, çok darı yem yer açar, uçar açar💓
Daha minik az büyüsün düzelir💓aynı durumu yaşadım nefes nefese kalıyordu, uyurken bile😊🤲şimdi çok şükür büyüdü düzeldi😊🤲endişe etmeyin lütfen

sudemiray

Yeni Üye
Yavrularda olağan bir durum, stres yapar, açar, anne çok besler açar, çok darı yem yer açar, uçar açar💓
Daha minik az büyüsün düzelir💓aynı durumu yaşadım nefes nefese kalıyordu, uyurken bile😊🤲şimdi çok şükür büyüdü düzeldi😊🤲endişe etmeyin lütfen
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim Demet Hanım :)
Bu durumda fazla yanına gitmemek en iyisi mi stres yapmaması açısından? Nasıl davranmalıyız?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yandan kuyrukta gözükecek şekilde video ekler misiniz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Daha çok yavru bu gaga siyahlığı geçmemiş. Şuan için normal sayabiliriz. Size eve alışsın vakit geçirin şöyle bir ay kadar zaman tanıyın. Ondan sonra durumu güncellersiniz devam edip etmediğine dair 🌸

Üst Alt