• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu...

Emreka

Yeni Üye
Arkadaşlar eve yeni muhabbet kuşu geldi (10 gün oluyor yaklaşık) tahminim 2 aylık falan kuş. Ama çok fazla korkuyor elime bazen konuyor kendini sevdiriyor yarım saat sonra tekrar korkmaya başlıyor. İnsana alışması için 1 haftadan sonra bazen salona bazen mutfağa götürüyorum. Bana alışması için zaman geçiriyorum bol bol .ıkardığımda bile sürekli kaçıyor bende kovalıyorum sanmasın diye genelde hareketsiz kalıyorum. Uçtuktan sonra acıkınca elimden dar darı falan yiyor ama hep bir tedirgin. Bana alışması geç olacağından konuşması vs de geç olur bir yerden sonra hiç olmaz diye korkuyorum. Nasıl bir yöntem izlemeliyim ? Kuş besleme konusunda tecrübeli değilim fikir verirseniz çok sevinirim.

Emre A.

Tutkulu
Akışına bırakın daha çok erken 10 günde kuş tam anlamıyla alışmaz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafes eğitimini biraz daha fazla yapın kafeste elinizde yem yedirin iyice alışınca çıkarın

Emreka

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşumun cinsiyeti ne ve tahmini kaç aylık tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
kuşunuz dişi ama kaç aylık olduğu ile ilgili net birşey söyleyemem ancak yavru olmadığını düşünüyorum, en az 6 aylık yaşına yakında olabilir

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
kuş dişi 2 aydan büyük 4 aydan küçük sağlıkla besleyin inşaallah

Üst Alt