• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Videoyu göruntüleyebiliyor musunuz .yükleme yaptım fakat paylasabıldimmi emin degılım.bu sıralar Nadır keyifli bir vakte denk geldi video veterınere göturmelimiyim tekrar, birde onerdiğiniz bir yer varmıdır pendıkte teşekkürler
Ya Ümraniye Vetumay Veteriner kliniği yada Tuzla Çare Veteriner Kliniği ikisi de size aynı mesafede sanırım.

elf dgc

Yeni Üye
Kafes içinde cogunlukla gaga destekli yer değiştiriyor. Yukarı tunekten aşagı ya bazen atlıyor dışarı çıkmak istemiyor normalde tunek üstünde ileri geri koştururdu yaklaşınca ,su sıralar parmak üstümüze geliyor uçmuyor. Tehlike hissedip uçmak istediğinde gitmek istediği yone kısa uçup yere düşerek iniyor. Kakasıda şuan böyle yem yıyor fakat eski kilosu yok elime aldığımda zayıf
Ben videoda ve genel tüy yapısında sorun göremedim. Peki hiç mi uçamıyor yoksa alçaktan yada fazla yükselemiyor mu

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İlk yorumunuzda uçarken kondisyon sağlayamıyor demişsiniz belki vitamin yada mineral eksikliği yaşıyordur yavrucak. Ondada denge sağlayamama uçarken nereye konacağını bilememe gibi durumlar görülebilir. Siz b kompleks vitamin desteği sağlayın. Ama isterseniz Tarık ın eklediği yere gidin net teşhis o zaman belli olur. Dışkılar için de probiyotik desteği sağlayın.

Üst Alt