• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
O bakışları pek beğenmedim aman dikkat 🌸

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Ev kedisi bir şey yapar mı ki🤔 Benim kedim dışarıda gezer bir keresinde canlı muhabbet kuşu getirmişti bana fare falanda getiriyodu ama yemiyordu
Daha geçen hafta muhabbet kuşunu kedi kapan birisi vardı forumda, üstelik de kendi kedisiydi. Dikkat etmek lazım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ev kedisi bir şey yapar mı ki🤔 Benim kedim dışarıda gezer bir keresinde canlı muhabbet kuşu getirmişti bana fare falanda getiriyodu ama yemiyordu
Onların içgüdüsel olarak avlanma duyguları var. İşin ilginç tarafı da zaten avlayıp yemiyorlar. Sana getirip güç gösterisi yapıyorlar. Bizim de beslediğimiz kedimiz var çekirge fare ne bulursa getiriyordu bize. Ama yemiyordu. O yüzden kedi ile kuş aynı ortamda olursa bile çok çok dikkat etmek gerekir.

Erenb51

Tutkulu
Onların içgüdüsel olarak avlanma duyguları var. İşin ilginç tarafı da zaten avlayıp yemiyorlar. Sana getirip güç gösterisi yapıyorlar. Bizim de beslediğimiz kedimiz var çekirge fare ne bulursa getiriyordu bize. Ama yemiyordu. O yüzden kedi ile kuş aynı ortamda olursa bile çok çok dikkat etmek gerekir.
Evet sanırım öyle🙏🙏

Üst Alt