• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Farklı bir şey kullanmadım arada meyve veriyorum ama bitkim yok hava değişimi de yaşamadı yem değişikliği oldu yalnız probiyotik öneriniz nedir petshop’a gideceğim şimdi
sizin nazarınızda herkese yazıyorum;
yeminizi standarta oturtmaya özen gösterin. mümkünse hep aynı yemi kullanın.
Havalar güzelleşiyor, kuşları hava akımına maruz bırakmayın.
her şeyin fazlası zarar, ne verirseniz eser miktarda verin.
yeşillik haftada en fazla 1 kere

probiyotik olarak ben entrobac kullanıyorum, tavsiye ederim.

Haysysa

Aktif Üye
Şu an endişelenecek durumu yok mu yani ishal şu an kakasına yapışmış kakaları ve uyuyor probiyotik hiç kullanmıyordum alacağım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ben entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin almanızı öneririm öncelikle. Aspur da alabilirsiniz ek olarak. Haşlanmış patateste verebilirsiniz az miktarda.Çok endişelenmenize gerek yok. İshali çok kötü değil bana göre. Bunları kullanın işe yaramazsa en son çare ilaç kullanırsınız.

Haysysa

Aktif Üye
Ben entrobac probiyotik ve gerwit multivitamin almanızı öneririm öncelikle. Aspur da alabilirsiniz ek olarak. Haşlanmış patateste verebilirsiniz az miktarda.Çok endişelenmenize gerek yok. İshali çok kötü değil bana göre. Bunları kullanın işe yaramazsa en son çare ilaç kullanırsınız.
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız dediklerinizi alacağım peki multivitamin ve probiyotiği aynı anda mı kullanacağım

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız dediklerinizi alacağım peki multivitamin ve probiyotiği aynı anda mı kullanacağım
entrobac alırsanız 3 gün üst üste kullanın, suluğu yarım doldurun ve her gün tazeleyin. 3 gün sonunda dışkıya tekrar bakalım, siz dışkı kontrolünü sürekli yapın. yem yeme durumunu gözlemleyin. duruma göre bizi bilgilendirin.

Haysysa

Aktif Üye
İnternetten baktığımda probiyotiği antiyotikten sonra kullanın diyor ben direkt kullansam sorun olmaz değil mi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
İnternetten baktığımda probiyotiği antiyotikten sonra kullanın diyor ben direkt kullansam sorun olmaz değil mi
Yok olmaz probiyotik düzenli olarak kullanılması gereken bir ürün

Haysysa

Aktif Üye

Haysysa

Aktif Üye
Yem yemiyor bir de elimle yediriyim mi sizce

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
yem yemiyorsa elle beslemelisiniz.
elinizden de yemezse elle besleme yapmak zorunda kalabilirsiniz.

varsa dal darı da alın, çok severler ve çok besleyicidir.

Haysysa

Aktif Üye
tamam alacağım onu da ishal diye mi böyle keyfi yok ishal halsizlik mi yapıyor

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
tamam alacağım onu da ishal diye mi böyle keyfi yok ishal halsizlik mi yapıyor
Elle besleme maması ve aparatıda alın aparatla yapamazsanız şırınga ile mamayı verirsiniz. Dal darı da alın onu yemezse mama verirsiniz.

Haysysa

Aktif Üye
Elle besleme maması ve aparatıda alın aparatla yapamazsanız şırınga ile mamayı verirsiniz. Dal darı da alın onu yemezse mama verirsiniz.
Ben elimle tutup yemi verince yiyor sadece kendi gidip yemiyor baya yiyor elimle verince düzelir mi probiyotik ve vitaminle çok çaresizim ölür diye çok korkuyorum ya

Haysysa

Aktif Üye
Ben elimle tutup yemi verince yiyor sadece kendi gidip yemiyor baya yiyor elimle verince düzelir mi probiyotik ve vitaminle çok çaresizim ölür diye çok korkuyorum ya
Şu an saçlarımın arasında uyuyor sesi çıkmıyor hafifte ateşi var sanki anlamadım ishalden mi kaynaklanıyor

Emreoz

Aktif Üye
Üşütmüş olabilir mi? Bu ara kaloriferler kapandı gece üşüdü belki? Kuşu sıcak tutmanızı öneririm, sıcak iyi gelir.

Haysysa

Aktif Üye
Ama bilmiyorum geceleri düşüyor evet

Haysysa

Aktif Üye
Probiyotik ve multivitamin aspur almaya gidiyorum inşallah iyi gelir yem de yemiyor

Haysysa

Aktif Üye
arkadaşlar gittim petshop’a biz veteriner yazmadan veremeyiz dedi yandaki veterinere gittim o da getirin dedi ona göre neyden kaynaklı bakarız dedi

Haysysa

Aktif Üye
Muayene etti hafif yağlı cips mips vermeyin dedi hafif üşütmüş hava geçişlerinden dedi antibiyotik ve probiyotik verdi teşekkür ederim ilgilenen herkese