• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu yuvalığı

Mert Kavak

Aktif Üye
Kuşlarımı alalı 1 hafta olucak nerdeyse çok iyi anlaşıyorlar bazen dişi erkeğe kur yapıyor tepki yok bazen erkek yapiyor tepki yok yaklaşık bir 15 dk önce dişi kuşum iki üç kere yuvalığın ağzına gidip inceledi bu ne anlama geliyor ?

Mert Kavak

Aktif Üye
Güzel gidiyor yuva keşfetmeye başlıyorlar
üstat birde erkek kızıştı kafeste suluga veya mineral taşına kur yapiyor ama dişi yanına gelince duruyor dişiye daha bir kere yaptı çiftleşmek için daha yapmadı iyi anlaşıyorlar yem kusma kaşıma hepsi var 🤔

erenunl

Müdavim
üstat birde erkek kızıştı kafeste suluga veya mineral taşına kur yapiyor ama dişi yanına gelince duruyor dişiye daha bir kere yaptı çiftleşmek için daha yapmadı iyi anlaşıyorlar yem kusma kaşıma hepsi var 🤔
Sabır önemli üretim için , sen gerekli vitaminleri , destekleri sağla bir bakmışsın ciftlesiyorlar yeni gelmişler zaten eve alışirlar yakında

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Her şeyin zamanı var. Eş tutmalari güzel bı başlangıç. 1 sene bekleyeni gördüm ben. Kuşun karakterinde bitiuo her şey vitamin mineral sadece destekler

Mert Kavak

Aktif Üye
Her şeyin zamanı var. Eş tutmalari güzel bı başlangıç. 1 sene bekleyeni gördüm ben. Kuşun karakterinde bitiuo her şey vitamin mineral sadece destekler
Elexsus a d c vitamini var b vitamini de ayri kafeste kalamar kemiği mineral taşı var yemlerine 1 buçuk çay kaşığı nijer karıştırdım dün de mama yaptım yanlız bi 10 günlüğüne köye gideceğim akıllı yemlik var o baya gidiyor da su bakımından korkuyorum birakacak kimsem yok bir sorun olur mu 😕

Mert Kavak

Aktif Üye
Sabır önemli üretim için , sen gerekli vitaminleri , destekleri sağla bir bakmışsın ciftlesiyorlar yeni gelmişler zaten eve alışirlar yakında
Erkek şuan dişiye baskı yapmiyor ama mineral taşına kur yapıyor dün de dişi yuvaya bakarken o da bi gittin bi 10 saniye baktı tunege geri döndü erkek zamanla baskı yapar mı acaba daha bir kere gördüm erkeğin baskı yaptığını dişi de istiyordu ama birden durdular daha yeni eş tuttukları için olabilir mi bunlar

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Elexsus a d c vitamini var b vitamini de ayri kafeste kalamar kemiği mineral taşı var yemlerine 1 buçuk çay kaşığı nijer karıştırdım dün de mama yaptım yanlız bi 10 günlüğüne köye gideceğim akıllı yemlik var o baya gidiyor da su bakımından korkuyorum birakacak kimsem yok bir sorun olur mu 😕
Çok büyük sorun da olabilir olmayadabilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
10 gün çok bir zaman evde tek bırakmayın imkanınız varsa pansiyon yapan yerler var onlara bırakın imkanınız yoksa komşuya veya akrabaya veya yanınızda götürün

Mert Kavak

Aktif Üye
10 gün çok bir zaman evde tek bırakmayın imkanınız varsa pansiyon yapan yerler var onlara bırakın imkanınız yoksa komşuya veya akrabaya veya yanınızda götürün
Tamamdır abi arkadaşlarıma sordum ama istemediler kaciririz bakamayiz dediler bir abim var ona sorucam olmadı yanımda goturucem normalde halama birakicaktim halam 3 veya 4 gün kalcakti köyde o gelince bakicakti şuan o da fazla kalabilir bi şekilde halledicem

Üst Alt