• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşu yuvalığa yumurtlamadı alt tabana yumurtladı sebebi nedir?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuş kafesin dibine yumurtlamış bunun "ilk yumurtada yatmayıp ikincide üçüncüde yatması" ile ne alakası var? Siz alıp yuvalığa koyup sonuç almış olabilirsiniz ancak tünekten ya da belli bir mesafeden kafesin altına ya da ızgaraya düşen yumurtadan genelde hayır gelmez. Ayrıca kuşun yuvalığa girdiğini biliyor musunuz? Konu sahibi böyle bir şey söyledi mi? Biraz kazımış ama yuvaya girmesi yok belli ki strese girmiş yabancılamış yuvayı Kuş yuvalığa girmedikten sonra yumurtayı folluğa koymanın manası var mı da böyle bir öneride bulunuyorsunuz? Bu yanlış yönlendirme değil de nedir?
Tamam Mustafa Bey. ben önerimi sundum. Sizde önerinizi sunarsınız. Karşı taraf istediğini uygular. Bu hobide tek doğru diye birşey yoktur. Bu sebeple benimkine de yanlış diyemezsiniz. Uzatmaya gerek yok. Lütfen!

muratmert2626

Aktif Üye
Kuş kafesin dibine yumurtlamış bunun "ilk yumurtada yatmayıp ikincide üçüncüde yatması" ile ne alakası var? Siz alıp yuvalığa koyup sonuç almış olabilirsiniz ancak tünekten ya da belli bir mesafeden kafesin altına ya da ızgaraya düşen yumurtadan genelde hayır gelmez. Ayrıca kuşun yuvalığa girdiğini biliyor musunuz? Konu sahibi böyle bir şey söyledi mi? Biraz kazımış ama yuvaya girmesi yok belli ki strese girmiş yabancılamış yuvayı Kuş yuvalığa girmedikten sonra yumurtayı folluğa koymanın manası var mı da böyle bir öneride bulunuyorsunuz? Bu yanlış yönlendirme değil de nedir?
Abi dediğin gibi sitrese girdi yüksek ihtimal biraz yuvalığa girdi ama sonradan yabancıladı yerine alışınca folluga yumurta gelir diye düşünüyorum

Üst Alt