• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Muhabbet kuşu yumurtlamıyor

Muhammed demir

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık bir yıl önce bir çift çek muhabbet kuşu aldım iki defa yavruladı ama bir daha yavrulamadı bu ay içinde on gün ayırdım geri yan yana aldım ama halen hiç bir şey yok sizce petshop’a götürerek başka çift alayım mı yoksa kalsın yumurtlarlar mı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu sorunuza buradan kimse götür petshopa ver demez. Sadece üretim için mi kuş besliyorsunuz? Üremesinler bu sizin için sorun mu?

Muhammed demir

Yeni Üye
Yani evet hem üretim için hemde zevk amaçlı besliyorum ama yani üremelerini de istiyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yani evet hem üretim için hemde zevk amaçlı besliyorum ama yani üremelerini de istiyorum
Üremeyince gözden çıkarmanız hoş olmadı. Keyif her türlü alınır. Onlarında canı var. Ortam değiştirmeleri onlar açısından da uygun birşey değil. Ben size sadece onlar kalsın üretmek içinde başka çift alın diyebilirim. Yada kendinize başka zevkler bulabilirsiniz 🤷🏼‍♀️

Muhammed demir

Yeni Üye
Üremeyince gözden çıkarmanız hoş olmadı. Keyif her türlü alınır. Onlarında canı var. Ortam değiştirmeleri onlar açısından da uygun birşey değil. Ben size sadece onlar kalsın üretmek içinde başka çift alın diyebilirim. Yada kendinize başka zevkler bulabilirsiniz 🤷🏼‍♀️
Evet bende vermek istemiyorum ve böylede keyif alıyorum ama yumurtlayınca ayrı bir keyif veriyor ve mutlu ediyor bende bu nedenle aynı tür yumurtlayan bir çift ile değiştireceğim evet bende almayı düşündüm ama maddi imkanım yeterli olmadı ve birde ben size şunu sormak istedim bir daha yumurtlarlar mı sonradan kısır olmuş olabilirler mi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet bende vermek istemiyorum ve böylede keyif alıyorum ama yumurtlayınca ayrı bir keyif veriyor ve mutlu ediyor bende bu nedenle aynı tür yumurtlayan bir çift ile değiştireceğim evet bende almayı düşündüm ama maddi imkanım yeterli olmadı ve birde ben size şunu sormak istedim bir daha yumurtlarlar mı sonradan kısır olmuş olabilirler mi
Ortamını tam oluşturursanız ve hava şartlarınızda el verirse tekrar yavru alırsınız.