• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Yumurtlamıyor

PoyrazA

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
yumurtlamama
Kullanılan İlaç
multi vitamin
Arkadaşlar merhaba 750 tlye herşeyi içinde çekoslavak çift aldım aldığımda yuva kızıştırıyorlardı bana yumurtası var diye sattılar kime sorsam yumurta var dedi herneyse eve getirirken yuvalıktaydı yuvalık duvara çarptı yerinden çıktı ama düşme vb olmadı yumurtası kırılmışmıdır diye bir kaç gün bekledim herhangi bir iştahsızlık felç şişme yada sıvı akması gibi birşey yok acaba yumurtası olmayabilirmi fotoğraf ekliyorum lütfen bilgisi olanlar yanıtlasın ona göre bir yol izleyeyim ilk iki fotoğraf geldiği güne son fotoğraf ise bugüne ait9BBDC7E7-BA63-423E-A381-62BEEA75EEE6.jpegAEE75587-2D2F-462E-973E-D14152CC3653.jpeg9E143FF6-B2C5-4108-96A7-0F97637C4689.jpeg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba Tünekte video ekler misiniz bir görelim 👍 Birde kafesin hijyenine dikkat edelim ve gerekli takviyeleri temın edelim. Ayrıca tünekler ahşap olursa daha sağlıklı olur☺

PoyrazA

Aktif Üye
Merhaba Tünekte video ekler misiniz bir görelim 👍 Birde kafesin hijyenine dikkat edelim ve gerekli takviyeleri temın edelim. Ayrıca tünekler ahşap olursa daha sağlıklı olur☺
takviyelerini yapıyorum probiyotik ve vitamin tünektede akşam video atayım dışarıda olduğum için atamıyorum bugünde mısır koçanı geldi onu koyacağım kafesi öylece aldım ahşap tünekte temin edeyim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuş kendini hazır hissettiği zaman yapar yumurtayı.

PoyrazA

Aktif Üye

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
@Şehmus BAKIR @Kübra Ö. buyrun nefesi normaldr böyle değil sanırım korktu video çekince birde altları pis biliyorum yaklaşık 1 hafta önce bu şekilde üreticiden aldım ve mısır koçanı sipariş ettim bugün geldi yarın değiştireceğim altlarını ama dışkılarında hiçbir sorun yok takip ediyorum
Merhaba , nefesi hızlı alıp veriyor ve kuyruk sallıyor popo şiş , büyük ihtimal çok yakında yumurtlayacaktır eğer korkudan bu şekilde değilse , yuvalık olsun yumurta yakında geliyor :)

PoyrazA

Aktif Üye
Merhaba , nefesi hızlı alıp veriyor ve kuyruk sallıyor popo şiş , büyük ihtimal çok yakında yumurtlayacaktır eğer korkudan bu şekilde değilse , yuvalık olsun yumurta yakında geliyor :)
merhaba çok mutlu oldum çok iyi bir haber benim için korkudan değildir inşallah yuvalık var yuvalık baya tüy dolu ve ben ellemedeğimde çıkmıyorlar yuvalıktan 😊

Üst Alt