• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu yumurtlama sorunu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

KızımLimon

Tutkulu
Mutlu sabahlar herkese
Maalesef bizim için pek mutlu bir sabah olmuyor, bugün Limon bir şeyden korktu (ne olduğunu bir türlü anlayamadım) çok dengesiz ve hızlı bir uçuş yaptı. Ve bu uçuşun sonucunda duvara çarptı. Şuan çok korkuyorum bir şey olduysa diye. Dün de kapının üzerine konmaya çalışırken kapıyı tutturamadı ve yere düştü. Bu kadar darbenin ona zarar vermesinden endişeliyim. Görmesinde bir sorun mu var acaba? Videoda da gözüküyordur burnunun üstünde küçük bir kızarıklık oluştu (video çarpma sonrası çekildi)

KızımLimon

Tutkulu
Mutlu sabahlar herkese
Maalesef bizim için pek mutlu bir sabah olmuyor, bugün Limon bir şeyden korktu (ne olduğunu bir türlü anlayamadım) çok dengesiz ve hızlı bir uçuş yaptı. Ve bu uçuşun sonucunda duvara çarptı. Şuan çok korkuyorum bir şey olduysa diye. Dün de kapının üzerine konmaya çalışırken kapıyı tutturamadı ve yere düştü. Bu kadar darbenin ona zarar vermesinden endişeliyim. Görmesinde bir sorun mu var acaba? Videoda da gözüküyordur burnunun üstünde küçük bir kızarıklık oluştu (video çarpma sonrası çekildi)
Ben üzerine titredikçe her gün yeni bir sorunla karşılaşıyoruz. Acaba yeteri kadar iyi bakamıyor muyum?

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Mutlu sabahlar herkese
Hayırlı sabahlar. Geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz inşallah 🤲 parmağınızı gözüne doğru yaklaştırdığunızda tepki vermiyormu. Görmesinde problem olabileceğini neden düşündünüz

KızımLimon

Tutkulu
Hayırlı sabahlar. Geçmiş olsun tekrarı yaşanmaz inşallah 🤲 parmağınızı gözüne doğru yaklaştırdığunızda tepki vermiyormu. Görmesinde problem olabileceğini neden düşündünüz
Teşekkür ederiz Tuba Abla 🌹 Şişmiş olduğu için gentagut kullanıyoruz bugün 5. gün dün kapıya konamayınca ve bugünde çarpınca öyle düşündüm ama tepki veriyor kontrol ettim iki gözünü de

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Teşekkür ederiz Tuba Abla 🌹 Şişmiş olduğu için gentagut kullanıyoruz bugün 5. gün dün kapıya konamayınca ve bugünde çarpınca öyle düşündüm ama tepki veriyor kontrol ettim iki gözünü de
Çayı denedinmi damladan önce . Biraz durgun geldi bana geneldede böylemi

KızımLimon

Tutkulu
Çayı denedinmi damladan önce . Biraz durgun geldi bana geneldede böylemi
Evet ben de fark ediyorum durgunluğunu. Gözü şiştiği günden bugüne kadar gün içinde hep durgun. O gün ben okula gitmeden önce her şey normaldi, geldiğimde gözü şiş ve durgundu o günden beri aynı

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Evet ben de fark ediyorum durgunluğunu. Gözü şiştiği günden bugüne kadar gün içinde hep durgun. O gün ben okula gitmeden önce her şey normaldi, geldiğimde gözü şiş ve durgundu o günden beri aynı
Hocalarımız görünce ilgilenecektir kendini toparlar inşallah 🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mutlu sabahlar herkese
Merhaba ablacığım geçmiş olsun
Gözlerde göz arkasında enfeksiyon olabilir, çarpması konamaması bana biraz tuhaf geldi, senden ricam gözlerinin arka damarlarını kontrol ettirmen😊🤲enfeksiyon, bakteri damarlarda sıkıntı, göz tansiyonu olabilir, geçici körlük yaşar çarpma stres gözde Travma yapabilir
Lütfen götür muayene ettir🤲🥰

KızımLimon

Tutkulu
Merhaba ablacığım geçmiş olsun
Gözlerde göz arkasında enfeksiyon olabilir, çarpması konamaması bana biraz tuhaf geldi, senden ricam gözlerinin arka damarlarını kontrol ettirmen😊🤲enfeksiyon, bakteri damarlarda sıkıntı, göz tansiyonu olabilir, geçici körlük yaşar çarpma stres gözde Travma yapabilir
Lütfen götür muayene ettir🤲🥰
:( Demet Abla biliyorsun Kayseri de kanatlı hekimi yok, kanatlılardan az çok anlayan bir hekime nasıl tarif etmeliyim ki bu muayeneleri yapsın?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
:( Demet Abla biliyorsun Kayseri de kanatlı hekimi yok, kanatlılardan az çok anlayan bir hekime nasıl tarif etmeliyim ki bu muayeneleri yapsın?
Göz yapısını bilirler, sonuçta göz ve ışık ile bakınca anlar diye düşünüyorum, retina ve iristen bakar ablacığım, sinüzit de gözde arkada ağrı yapabilir hepsi görünür

KızımLimon

Tutkulu
Günaydın,
Biz kliniğe bursum daha yatmadığı için gidemiyoruz. Ben çok endişeliyim. Dışkıları da aşırı lekeli olmaya başladı. Bundan dolayı günlük zeolitli beslemeye başladım. Bir de evde çok sıcak bu sıcaktan da rahatsız oluyor farkındayım. Spreyleme, banyo, yulaf onu serinletecek şeylerde yapma çabasındayım.
Ekli dosyayı görüntüle 91012
Bugün geceden sabaha kadarki dışkıları.