• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşu yumurtlama düzeni

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Kıdemli Üye
Üretici
Amin 🤲☺ ya renk falan önemli değil hocam sağ salim gelsinde yeter bana ama anne baba rengini biliyorum gördüm üretici ile aynı mahalledeyiz devamlı gordugum kuşlar saf kan rainbowlar baba mavi anne leylak rainbow bu yumurtayı bana hediye etti kusta yumurta sıkışması olmuş 3 yumurta heba olmuş bunu yeni yapmıştı ısı almadığı için dene çıkarsa senindir dedi bende koydum kuşumun altına doldu çok şükür şuan sağlıklı şekilde ilerliyor 🤲☺ aynen hocam paylaşırım tabiki ☺
Güzel bir sonuç olmuş :) bir ara rainbow üretimine niyetlenmiştim hala takımım da var güzel kuşlar.

kuşsever3461

Aktif Üye
Güzel bir sonuç olmuş :) bir ara rainbow üretimine niyetlenmiştim hala takımım da var güzel kuşlar.
Evet hocam çok şükür ☺🤲 benimde niyetim o kuşları taşıdım girişe orası daha rahat olduğu için iki takım rainbow yapmayı düşünüyorum ilerisi için nasip olursa ☺

kuşsever3461

Aktif Üye
MaşâAllah baya güzelleşmişler 😊 ama show demek doğru olmaz. Show kuşların da vasıf çok farklı oluyor. Sıkıntı yok böyle de çok güzeller 😊
Çok sağolun hocam ☺ evet show diyince öyle kuşlar var ki papağan ayarında kocamanlar tüy topları 🤭 benimkiler vasıfsız show ama en iyisi vasıflı Jumbo demek daha havalı geliyor kulağa 🤭 sağolun hocam bunlara yuvalık nezaman takabilirim hocam en erken sizce şuan 4 5 aylık civarilar tahimini

kuşsever3461

Aktif Üye
Rica ederim. Siz beslerken mutlu olun yeter gerisi önemli değil 😊 10 aylık civarı yuva takabilirsiniz. Sağlıklı yavrularını alırsınız inşâAllah 🤲🏻
Evet hocam çok mutlu oluyorum benim için hiç bir önemi yok show veya jumbonun çünkü ticaret amaçlı bakmıyorum tamamen hobi 🥰 tamamdır hocam ozaman Eylül başı gibi takarım yazı geçirelim ☺

kuşsever3461

Aktif Üye
Resimlerde hep baba var anneyi kaldırıyorum çekmek için ama baba birakmiyor direk içeri dalıyor 😅 3. Bebiste geldi 17.gun bugün çok aceleci bir bebek 18 i bekleyemedi 🤭

kuşsever3461

Aktif Üye
Maşallah çok asil yavrular. Anne ve babaları hangisiydi?
Çok teşekkürler bunlari mahalledeki bir uretici abimden almıştım farklı kuşların yavruları anne babası fotosu bende yok ama canlı gördüm kocaman kuşlardi fotosunu isterim alınca buraya atarım ☺