• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu yumurta sıkışma sorunu yardım lütfen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Allah razı olsun Burçak hanım çok naziksiniz üzerimden dağlar kalktı benimde pes etmedim eve geldim hüngür hüngür ağladım dua ettim rabbim ve google dan aramaya devam ettim burayı buldurdu. Aradım konuştum kabul ettiklerinde dünyalar benim oldu tekrar kutuya koyup götürdüm.Ve mutlu son doktorumuzun da dediği gibi çok güçlü bir kız yarın ola hayır ola 🥰😘🧿🙋‍♀️🙏🏻
Cümlemizden inşallah 😍 Elinizden geleni yaptınız bu süreçte çok şükür iyi de duruyor evet güçlü bir kız toparlayacaktır 😍😍😍

sari_kelebek34

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuştuğunun haberini de alırız inşallah. 🤲🏼

İlk defa üç yumurta ard arda olduğunu gördüm, sanırım çoğumuz için nadir vakalardan biri.
Aminnn. 🙏🏻Evet Kübra hanım o yüzden 5 veteriner gezdik zaten ellerine alıp baktıklarında yumurta + fıtıklaşma olduğunu ve Cerrahpaşa fakültesindeki profesörlere götürmemizi önerdi hem işlemin riski hemde maddi açıdan da zorlayıcı olmasi sebebiyle.

sari_kelebek34

Yeni Üye
Cümlemizden inşallah 😍 Elinizden geleni yaptınız bu süreçte çok şükür iyi de duruyor evet güçlü bir kız toparlayacaktır 😍😍😍
İnşallah nekahat sürecinide kolay atlatırız kızıma çok iyi bakacağım. Bir hekim bunun hep tekrarlayabileceğini hormonlarının sorunlu olduğunu söyleyip neredeyse kaderine terketmemi imaa etti kaçarak uzaklaştım (umarım doğru değildir yapamayacağı için bahane bulmuştur). Adını doktorumuzun adı olan Mizgin koyduk anlamı müjde'ymiş cuk oturdu 🥰🥰🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Aminnn. 🙏🏻Evet Kübra hanım o yüzden 5 veteriner gezdik zaten ellerine alıp baktıklarında yumurta + fıtıklaşma olduğunu ve Cerrahpaşa fakültesindeki profesörlere götürmemizi önerdi hem işlemin riski hemde maddi açıdan da zorlayıcı olmasi sebebiyle.
Kızınız gerçekten ama gerçekten çok kısmetliymiş ki sizin gibi bir aileye denk gelmiş. Sizden önceki sahipleri ya da başka bir sahibi olsaydı sizin kadar ilgilenmezlerdi belki.

İnşallah işlem sonrasındaki süreçte güzelce geçer ve hemencecik sağlığına kavuşur. 🤲🏼

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İnşallah nekahat sürecinide kolay atlatırız kızıma çok iyi bakacağım. Bir hekim bunun hep tekrarlayabileceğini hormonlarının sorunlu olduğunu söyleyip neredeyse kaderine terketmemi imaa etti kaçarak uzaklaştım (umarım doğru değildir yapamayacağı için bahane bulmuştur). Adını doktorumuzun adı olan Mizgin koyduk anlamı müjde'ymiş cuk oturdu 🥰🥰🥰
Evet hormonal bir durum ancak her zaman sıkışacak diye bir kaide yok, kalsiyum çok önemli daima kalamar kemiği olmalı kafesinde, gerekirse kalsiyum takviyesi de verebilirsiniz ☺

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aynen öyle Ezgi Hanım çok yapışma vardı dedi doktorumuz. İğneyle boşaltıp sonrasında yumurtaları çıkardı diye biliyorum 45 dakika sürdü operasyon. Siz veteriner misiniz acaba ? 🥰
Evet İçini Rahim Kisimina Yumurta Kanalı Gitmemesi İçin İçini Boşaltıp Yumurtayi Kırıp alıyor Hekim. Enfeksiyon Oluşmamasi Için. Hayır Değilim. Kızımın Sayesinde Öğrendim Hepsini. Kötü Tecrübe Oldu Evladimdan 😔 Bir An Önce Sağlığına Kavuşur İnşallah Güncelleme Güzel Bir fotoğrafıyla Bekliyorum 🥰🤗

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu Arada İlk sikisma Yaşayan Kuşlarda O Yumurtlama Döneminde Sikisma Olmaz Merak Etmeyin 🤗🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun sağlık şifa mutluluk dilerim herşey gönlünüzce olsun inşallah 🤲😊

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba yorgun savaşçı kızımız sağa salim evinde çok şükür derdime ortak olan herkesten Allah razı olsun inşallah güzel haberlerle buluşmak dileğiyle herkese sağlıklı mutlu yıllar dilerim şimdiden 🥰🧿🙋‍♀️🍀
Çok Geçmiş Olsun. Dişi Kuşlar Kesinlikle Daha Savaşçı. ❤ Sizden de Rabbim Razi Olsun. Minik Kıza İyi bakın. Yarasına Demet Abla Daha İyi Bilir ama Rif Sürülebilir. Mikrop Kapmasin. Kafesini Çok Temiz Tutun. Şuan Bağışıklığı Çok düşük. 🥰

Üst Alt