• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu yem sipariş vereceğim

Kubos2247

Paylaşımcı
garden mix platin pembe şerit artı aspur dal darı
Daha önce vitamin almıştım tekrar alıcam
BT-amin forte, gervit-W multivitamin, entrobac probiyotık, avidress plus metebolizma iyileştirici ve taubenfit e vitamini selenyum E50 takviyesi iki tane kusum var bunların hepsini almalımıyım yoksa 10ml yada 5 ml alıcam

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
gervit ve entrobac şimdilik yeterli bence tüy dönemi için bt amin e50 kızıştırıcı ki gervit te var

Kubos2247

Paylaşımcı
gervit ve entrobac şimdilik yeterli bence tüy dönemi için bt amin e50 kızıştırıcı ki gervit te var
O zaman gervit W, entrobac, BT-amin forte üçünü mü alayım peki metebolizma iyileştirici almalımıyım. Zaten kızıştırıcı almak istemiyorum daha kucuk ler çiftleştirmek de istemiyorum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
O zaman gervit W, entrobac, BT-amin forte üçünü mü alayım peki metebolizma iyileştirici almalımıyım. Zaten kızıştırıcı almak istemiyorum daha kucuk ler çiftleştirmek de istemiyorum
öncelik dersen gervit entrobac bt amin gönül ister hepsini almak ancak vitamine bogman manasız bence

Kubos2247

Paylaşımcı
öncelik dersen gervit entrobac bt amin gönül ister hepsini almak ancak vitamine bogman manasız bence
Biri tüy dönemine girdi o yuzden bt amin forte alırım diye düşündüm dediğiniz gibi üçünü alsam yeterli olur herhalde cok tesekkur ederm

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
sadece vitaminler için sipariş vereceksen @Grpet ancak istedigin yem orada yoksa ayrı ayrı sen bilirsin

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu arada grpetteki yemlere bakınca fiyat ve içerik olarak baya hoşuma gitti başka sitelere göre yarı yarıya farkediyor. bidahakine yüzde 40 aspurlu üretici yemi ile 40aspur 60 ak darılık yemden 1 er kilo alıp karıştıracağım. ( Neden diye soranlar için üretici yemde ak darı bana biraz az gibi geldi bu şekilde daha iyi olacağını düşünüyorum)
Aynı yolun yolcusuyuz bugün aklıma o geldi benimde 5+5 olarak düşündüm😀😀

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bu arada grpetteki yemlere bakınca fiyat ve içerik olarak baya hoşuma gitti başka sitelere göre yarı yarıya farkediyor. bidahakine yüzde 40 aspurlu üretici yemi ile 40aspur 60 ak darılık yemden 1 er kilo alıp karıştıracağım. ( Neden diye soranlar için üretici yemde ak darı bana biraz az gibi geldi bu şekilde daha iyi olacağını düşünüyorum)
Hocam şöyle bir tam oran versende bi karıştırsam bendeki stok bitmek üzere japon darısı da eklicem

Bahar Y.

Müdavim
Gerçekten yemler uygun, dikkatimi çeken Pet Shoptan aldığım garden mix pembe şeritle grpetteki versele aynı fiyat ona mı geçsem ne yapsam bilemedim fikirleriniz nedir

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hocam valla jo mannesin fiyat görünce bu daha mantıklı geliyor 😂 Bide eskiden G1 experiencenin kendi japon darılı karışımını alıyordum sıfır tozdu bu jo manneste japon darıları gözüme biraz kalitesiz geldi sanki boş yem çok gibi hafif tozlu gibi
G1 exprence ürünlerinden perillayi çıkarıp fiyatı sabit tuttuğu anda bıraktım. Kuşun yemesi yemesinden ziyade perilla pahalı bir tohum. Bunu çıkarıp fiyatı sabit tutuyorsan farklı ürünlere dönerim bende.

Bahar Y.

Müdavim
Versele laga tohum kalitesi olarak cidden iyi bir marka ama içerik bana uymuyor. Aspur yok birde yem içinde yulafı sevmiyorum
Aspur var 400 gram kadar ekleme yapsam nasıl olur peki, bende yulaf sevmiyorum yem içinde ama garden mixtede az bir oranda var, alışılmışı bozmayayım mı bilemedim😂

Bahar Y.

Müdavim
Elinde aspur varsa alabilirsin onu ekleyince güzel bir karışım olur 😁
Ama şöyle bir şeyde vardı galiba, versele tohumları iri oluyordu, kesin benim yavru erkek Güneş'le Şimal onu öğütemez dışkıda yem görürüm, korktum 😂 o yüzden alışılmıştan şaşmayayım

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
@Grpet jo mannes in yemini de satmayı düşünüyor musunuz acaba? :)