• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu yem sipariş vereceğim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İstanbulda olmak daha avantajlı @Şehmus BAKIR abi var Allahtan istanbulda değilim çok rahatsız ederdim kendisini
Şehmus bey 4. leventte diye biliyorum,bana biraz uzak. Aynı semtte petmarket var ama hepsini ayrı ayrı olarak alıp kendim karışım yapayım dedim ama iş çıkarmayım başıma.😅

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
yo al bir kovaya koy iyice karıştır bu kadar :cool:

Grpet

Müdavim
Üretici
kuşlardaki zayiflık yemn kalıtesinden ziyade bakım ile alakalı olur o yüzden yemden ziyade bakım tarzınızı göz önüne almalısınız ayrıca durup dururken zayiflamak hastalık belirtiside olur tüy dönemlerindede zayiflamıs hissedebilirsiniz ve kilo aldırmak icin protein desteği ve yağ kullanarak kilo aldırabilirsiniz yem değişikliği pek bir fayda vermez

Kubos2247

Paylaşımcı
Normal şekilde yani anladım. 😅

Hepsini toplu alıp ben karıştırsam daha mı iyi olur acaba diye düşündüm ama hepsini bir üreticide bulmak zor sanırım.
kuşlardaki zayiflık yemn kalıtesinden ziyade bakım ile alakalı olur o yüzden yemden ziyade bakım tarzınızı göz önüne almalısınız ayrıca durup dururken zayiflamak hastalık belirtiside olur tüy dönemlerindede zayiflamıs hissedebilirsiniz ve kilo aldırmak icin protein desteği ve yağ kullanarak kilo aldırabilirsiniz yem değişikliği pek bir fayda vermez
Benım kusum cok hareketli daha iki aylık o yuzden kılo aldırmıyorum sureklı kafeste de tutmak istemıyorm cok seveceği yem arayısı içine girdim belki çok yer diye😇

Grpet

Müdavim
Üretici
Benım kusum cok hareketli daha iki aylık o yuzden kılo aldırmıyorum sureklı kafeste de tutmak istemıyorm cok seveceği yem arayısı içine girdim belki çok yer diye😇
daha yası kucuk zmanla kilosu olur kalite olarak tek kus bakıyorsanız Versele laga dan sasmayın kesinkle

Kubos2247

Paylaşımcı
Bir tane de dişi kusum var oda aksıne çok sişko aynı kafeste olunca erkek kusum az yıyor hareketli dişide cok pasif cok yiyor

AlicanG

Paylaşımcı
Bütün kapılar versala laga'ya çıkıyor :geek:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Arkadaşların önerdiği yem iyi onu alabilirsiniz.
Ama çok zayıf diye de dert edinmeyin sağlıklı olsun yeter. 😊

Grpet

Müdavim
Üretici
aslında bçöyle bir yem yok versele laga da sadece kendileri içine %20 japon darısı ekleyip karıstırıyorlar 25 tl lık ürünün fıyatınıda 45 tl yapiyorlar olay bundan ibaret petmarket gercekten temiz iyi kaliteli iş yapiyor ama fiyatları cok ama cok abartılı mesela Gervit 1 lt si heryerde 450-500 iken onlarda 600 tl izahı olmayan bir pahalılık var

AlicanG

Paylaşımcı
@Grpet hocam naturel nasıl yem kalite olarak versala ile kıyaslarsak?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
aslında bçöyle bir yem yok versele laga da sadece kendileri içine %20 japon darısı ekleyip karıstırıyorlar 25 tl lık ürünün fıyatınıda 45 tl yapiyorlar olay bundan ibaret petmarket gercekten temiz iyi kaliteli iş yapiyor ama fiyatları cok ama cok abartılı mesela Gervit 1 lt si heryerde 450-500 iken onlarda 600 tl izahı olmayan bir pahalılık var
Pahalılığı konusunda katılıyorum ama müşteri kitlesi de memnun demek ki. :)

Normal muhabbete göre içeriği farklı jo manneste, benim istemediğim tohumlar yok,o yüzden memnun kaldım ama içeriği toptan alınıp kendimizde karıştırabiliriz. Zaten önceden aspur kızıl ve ak darıyı karıştırıyordum ayrı veriyordum kuşlara, şimdi gerek kalmamış oldu. :)

AlicanG

Paylaşımcı
Natural yem daha cok üretici icin yapılmıs bir yem sayilir yüksek aspur ve ak darı oranı var ona bir inceleme atarim foruma
Dışardan baktığımda içeriği bana uygun geldi ama tohum kalitesi yemde toz var mı bilmiyorum.Foruma böyle bir inceleme paylaşırsanız memnun olurum.tşkler