• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Muhabbet kuşu yavruları hakkında

Şahin_tutuş

Paylaşımcı

Muhabbet kuşu yavrularının videosunu attım yukarıdaki linkte. Bana bir problem yok gibi geldi ama şu küçük yavruyu takibe aldım.

Bir de hep sorun başlığı mı açacağız. Biraz da güzel yavru videoları atalım dedim.Bunları yuvalıktan çıkarmamla kaos başladı. Küçük olanı birarada tutup ısıtırlar diye pek endişem yoktu ama telefın ayarıyla uğraşırken dağılıp gitmişler. 😂 Bu kadar ayaklandıklarını farketmemiştim yuvalıkta dururken.

Hele bir tanesinin savaş gazisi gibi topallaya topallaya yürümesi komiğime gitti Allah affetsin. 😂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah çok şekerler, sağlıklı uzun ömür versin Rabbim 😍😍😍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Muhabbet kuşu yavrularının videosunu attım yukarıdaki linkte. Bana bir problem yok gibi geldi ama şu küçük yavruyu takibe aldım.

Bir de hep sorun başlığı mı açacağız. Biraz da güzel yavru videoları atalım dedim.Bunları yuvalıktan çıkarmamla kaos başladı. Küçük olanı birarada tutup ısıtırlar diye pek endişem yoktu ama telefın ayarıyla uğraşırken dağılıp gitmişler. 😂 Bu kadar ayaklandıklarını farketmemiştim yuvalıkta dururken.

Hele bir tanesinin savaş gazisi gibi topallaya topallaya yürümesi komiğime gitti Allah affetsin. 😂
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Şahin_tutuş

Paylaşımcı
Maşallah maşallah
Ense damlalarını başlayabilirsiniz 😊
Sağlıklı uzun mutlu ömür dilerim 🤲🤲

Ense damlası dediğiniz vilmectin miydi? Aalında ben alacaktım parazit ilacı en son alışverişe gittiğimde ama oradaki çocuk abi 2 kuş için gerek yok deyip vazgeçirmişti. 😂 Vilmectin ise bahsesilen edineyim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ense damlası dediğiniz vilmectin miydi? Aalında ben alacaktım parazit ilacı en son alışverişe gittiğimde ama oradaki çocuk abi 2 kuş için gerek yok deyip vazgeçirmişti. 😂 Vilmectin ise bahsesilen edineyim.
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin lütfen
1 kuş dahi olsa gereklidir haşere, bit heryerden gelebilir

Üst Alt