• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu yavruları beslemezse

Ayseberil

Yeni Üye
Merhaba benim bir çift muhabbet kuşum var. İlk kez yavru olacak şuan yuva hazırlığındalar. İlk kez olacağı için yavruları beslemezlerse diye endişeleniyorum. Yavrular büyük ihtimalle okulların açıldığı dönemde gelir. Yavruları beslemezlerse ben beslemek zorunda kalacağım. Evde başka besleyebilecek kişi yok okula da gittiğim için yavruları beslemekte sıkıntı çekeceğim. Ne yapabilirim

eucagan

Paylaşımcı
Merhaba benim bir çift muhabbet kuşum var. İlk kez yavru olacak şuan yuva hazırlığındalar. İlk kez olacağı için yavruları beslemezlerse diye endişeleniyorum. Yavrular büyük ihtimalle okulların açıldığı dönemde gelir. Yavruları beslemezlerse ben beslemek zorunda kalacağım. Evde başka besleyebilecek kişi yok okula da gittiğim için yavruları beslemekte sıkıntı çekeceğim. Ne yapabilirim
yavruları kabullenip beslemezlerse sizin beslemeniz zorunlu şırıngayla vs. yoksa yavrular beslenme sıkıntısından ölebilir. hem siz beslerseniz elinizede daha kolay alışırlar diye düşünüyorum.

Sütocuk

Yeni Üye
kabullenmezse şırıngayla beslerseniz yavruların beslenme açısından pek bir sıkıntı olmayacaktır @eucagan gibi düşünüyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bence bunu şimdiden düşünmeyin. Zamanı gelince olur. Neden bakmasınlar miss gibi bakıp büyütürler merak etmeyin. Siz her ihtimale karşı el besleme aparatını ve el besleme mamasını hazırınızda zaten bulundurmalısınız. Gerekli hazırlıkları yapın gerisini onlara bırakın.

Üst Alt