• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Muhabbet Kuşu Yavru Alma Süreci

perfectr

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar,

Dişi ve erkek kuşlarımı farklı kafeslere aldım. Yuvalık erkeğin olduğu kafeste kaldı. Yuvalık içinde folluğa biraz mısır granülü koydum. İki kafese de beslenmeleri için yem, daldarı, kalamar kemiği vb koydum.

Dişinin yemine biraz nijer tohumu da ekledim. Şu an iki kuş da çok sessiz durumda hareket yok, ötme yok. Bu durum daha fazla strese sokmasın?

Kuşları uçuracak mıyım, yoksa 10 gün kafeste mi kalacak ya da ayrı ayrı mı uçuracağım salacağım.

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar,

Dişi ve erkek kuşlarımı farklı kafeslere aldım. Yuvalık erkeğin olduğu kafeste kaldı. Yuvalık içinde folluğa biraz mısır granülü koydum. İki kafese de beslenmeleri için yem, daldarı, kalamar kemiği vb koydum.

Dişinin yemine biraz nijer tohumu da ekledim. Şu an iki kuş da çok sessiz durumda hareket yok, ötme yok. Bu durum daha fazla strese sokmasın?

Kuşları uçuracak mıyım, yoksa 10 gün kafeste mi kalacak ya da ayrı ayrı mı uçuracağım salacağım.
Merhaba 10 gün içinde uçabilirler,aynı anda çıkabilirler sonra herkes kendi evine🤗 kuluçka dönemi başlar

Üst Alt