• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu yaşı ve cinsiyeti

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Merhabalar ben bir kuş aldım bunun yaşı ve cinsiyetini öğrenebilir miyim ?

Unbelievable

Yeni Üye
Merhaba, 10 gün evvel aldığım kuşumun ikizi bu sanırım 🤣 benim kuş aldığım zaman 30-35 günlüktü. Başındaki çizgiler ve ceresinin rengine bakılınca benim tahminim maximum 2 aylık ve erkek. Benim kuş için forumdaki üstadlar dişi dedi ancak ceresinin gitgide maviye dönüyor bu yüzden erkek olabilir diyorum benim kuş için. Sizin kuşa yaptığım yorum bu minvaldedir. Not:Hayatımda ilk defa 10 gün önce kuş beslemeye başladım bu yüzden üstadların yorumunu ciddiye alın, benimkini değil 😎 Saygılar...

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Merhaba, 10 gün evvel aldığım kuşumun ikizi bu sanırım 🤣 benim kuş aldığım zaman 30-35 günlüktü. Başındaki çizgiler ve ceresinin rengine bakılınca benim tahminim maximum 2 aylık ve erkek. Benim kuş için forumdaki üstadlar dişi dedi ancak ceresinin gitgide maviye dönüyor bu yüzden erkek olabilir diyorum benim kuş için. Sizin kuşa yaptığım yorum bu minvaldedir. Not:Hayatımda ilk defa 10 gün önce kuş beslemeye başladım bu yüzden üstadların yorumunu ciddiye alın, benimkini değil 😎 Saygılar...
Teşekkür ederim yorumun için benim 2.sahiplenişim birincisi malesef öldü :(

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
Kuş erkek fakat burnu kanamış gibi eğer kanamış ise burun deliklerine gelmeyecek şekilde terramincy yoksa vazelin sürün
Evet onunla ilgili konu açmıştım malesef bugün kafesten çıkınca kendini cama vurdu ama şuanlık sorun yok elimde dediğiniz malzemeler yok problem olur mu ? bide yaş tahminen nedir ?

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Yaş 2-3 aylık civarı vazelin sürseniz iyi olur benimde başıma geldi sürmeyince yara geç kapanır ben 2-3 gün sürdüm düzeldi eski haline geldi

Emirhan Bostancı

Aktif Üye
aş 2-3 aylık civarı vazelin sürseniz iyi olur benimde başıma geldi sürmeyince yara geç kapanır ben 2-3 gün sürdüm düzeldi
Vazelin alırım o zaman teşekkür ederim bir sorum daha var bunun kafasının üstünde değişik bi renk var bilmiyorum yeni aldım kir de olabilir daha yıkamadım sizde renk değiştirme durumu olabilir mi ? yoksa orda hep kalacak mı o renk ? çok fazla dikkat çekiyor

Üst Alt