• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yaşını sor! Muhabbet kuşu yaş ve cinsiyet

glnz0770

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Durgunluk
Hastalık Belirti Tarihi
2 Şub 2026
Kullanılan İlaç
Vitamin
Merhaba, arkadaşımın kuşu kaç yaşında ve cinsiyeti nedir yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşımın kuşu kaç yaşında ve cinsiyeti nedir
Öncelikle merhaba
Bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
⚠Lütfen emir verir gibi soru sormayın

Selam vermeniz ve Rica etmeniz daha doğru olacaktır

♦Kafeskuslari.com yöntemi
Mod yöneticisi ♦

glnz0770

Yeni Üye
Öncelikle merhaba
Bizler elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz
⚠Lütfen emir verir gibi soru sormayın

Selam vermeniz ve Rica etmeniz daha doğru olacaktır

♦Kafeskuslari.com yöntemi
Mod yöneticisi ♦
İyi akşamlar. Cümlem soru cümlesiydi ve soru işareti koymadan göndermişim. Kusura bakmayın . Burda defarcalarca soru sordum . Asla emir vermek gibi amacım yok. Durum biraz acil ona göre yeni konu açacaktım.Kısaca sormak istedim. Sadece yardım istedim. Başlığa yazdığım gibi herkes öyle yazıyor . Teşekkür ederim 🙏

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
İyi akşamlar. Cümlem soru cümlesiydi ve soru işareti koymadan göndermişim. Kusura bakmayın . Burda defarcalarca soru sordum . Asla emir vermek gibi amacım yok. Durum biraz acil ona göre yeni konu açacaktım.Kısaca sormak istedim. Sadece yardım istedim. Başlığa yazdığım gibi herkes öyle yazıyor . Teşekkür ederim 🙏
Ben emir veriyormuşsunuz gibi bir şey anlamadım. Fotoğrafını atar mısınız kuşun?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İyi akşamlar
Kurallarımız var bu kuralların dışına çıkanı uyarıyoruz, size özel bir durum değil
Sonuçta bizlerde sizler gibi kuş severiz ve gönüllü olarak çok severek yapıyoruz işimizi
Belki çok doğal şekilde yazıyorsunuz ama biz bunu bilemeyiz
Kuşun yaşını öğrenmenin aciliyetini anlayamadım😊
Fotoğrafı neden sildiniz?
Dişi kızgınlıkta 2 yaş üzeri yetişkin bir Sphangle jumbo

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tekrar mesajı düzenledim , arkadaşımın kuşu kaç yaşında ve cinsiyeti nedir demiştim . Teşekkür ederim bilginiz olsun
Rica ederiz
Yoğun tüyde durgunluğu bu sebepten, btAmin forte takviyesi yapın haftada iki gün

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dişi kuş. Hem kızgınlıkta hemde mantar başlangıcı var. Tatlı badem yağı ile gaga ve ayaklara mutlaka bakım yapın.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bir yaş üstünde olduğu kesin. Arkadaşınıza söyleyin cerede lezyonlar var. Trosyd mantar kremi sürerse iyi olur.

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Önceki halinin fotoğrafları var mı bir de ceresinin mavi olduğu onları da atar mısınız

glnz0770

Yeni Üye
İyi akşamlar
Kurallarımız var bu kuralların dışına çıkanı uyarıyoruz, size özel bir durum değil
Sonuçta bizlerde sizler gibi kuş severiz ve gönüllü olarak çok severek yapıyoruz işimizi
Belki çok doğal şekilde yazıyorsunuz ama biz bunu bilemeyiz
Kuşun yaşını öğrenmenin aciliyetini anlayamadım😊
Fotoğrafı neden sildiniz?
Dişi kızgınlıkta 2 yaş üzeri yetişkin bir Sphangle jumbo
Tabi ki öyle bende size güvendiğim için inandığım için içim çok kez rahatladı, kesinlikle öyle amacım yok tekrardan söylemek istedim 🌸düzenlerken sildim sanırımm.

glnz0770

Yeni Üye
Teşekkür ederim öncelikle, kuşu son zamanlarda çok durgunlaşmış 2 3 gündür sessizmiş dün ishal olduğunu fark etmiş bugün öğleden beri de dışkı yapmamış. Ben de yanına gittim suyuna btAmin koydum yeni tüyleri çıktığı için, probiyotikli yemden de elimle uzatarak yedirdm . Az önce öğrendim ki yeniden düzgün yapmış. Gagasının anormal olduğunu farkettim ilk defa canlı gördüm. Aşağıdan bakınca fakrlı bir katman vardı. Bu fotoğraf ta önceki aylardan kalma.

Ekli dosyalar

Hamdi

Tutkulu
Yardımsever üye
Teşekkür ederim öncelikle, kuşu son zamanlarda çok durgunlaşmış 2 3 gündür sessizmiş dün ishal olduğunu fark etmiş bugün öğleden beri de dışkı yapmamış. Ben de yanına gittim suyuna btAmin koydum yeni tüyleri çıktığı için, probiyotikli yemden de elimle uzatarak yedirdm . Az önce öğrendim ki yeniden düzgün yapmış. Gagasının anormal olduğunu farkettim ilk defa canlı gördüm. Aşağıdan bakınca fakrlı bir katman vardı. Bu fotoğraf ta önceki aylardan kalma.
Evet dişi. Kızgınlığa girmiş ve mantar başlamış Aslı Ablanın ve Semiha Ablanın dediği gibi. Yumurta olabilir poposunda ishal ondandır belki.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Arkadaşlarımın Dediğine Ek Olarak Cere Üzerindeki Kahverengi Lekelenme Genelde Solunum Yolları ile İlgilidir. Arkadaşınız Takip Etsin Lütfen. Herhangi Bir Durumda Kanatli Uzmanına Gidilmesi İyi Olur.

Üst Alt