Muhabbet kuşum yaklaşık 1.5 aydır hapşırıyor ve baya sağlam güvence altına aldım o zamandan beri, B vitamini veriyorum internetten kuş için aldığım+ petshoplardaki multi vitamini ve soğuk algınlığı damla ilaçlarını veriyorum suyuna (Her gün bir tanesi hepsini tek günde vermiyorum ve suyunu da yeniliyorum her gün). Bugün çok hapşuruyor son 2-3 saattir ve dün gecede tam uyumadan önce vik vik diye ses duydum hemen kalktım araştırdım solunum yolu hastalığı olabilir diyor ne yapmam lazım başka bu hayvanın iyileşmesi için cam kapı bile açmıyoruz odada, iyileşsin diye 1,5 aydır düzelmedi (arada bir havasız kalmasın diye açıyorum + en az hava alan yerine koyuyorum kapıyı açınca da).Lütfen bilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim ve veterinere götür demeyin lütfen, param yok ve yakında güzel yer yok gidene kadar çok ceyran yerler o yüzden
Video :Watch unnamed | Streamable (Daha yoğun ve sesli yapıyor videoyu sabah çektim akşam oldu daha belirgin şuan sesler )başta ses yapıyor vik gibi onu yapıyor ve artmaya başladı bugün kuyruğunda nefes alırken biraz aşağı çekme var gibi ama şu videodaki kadar değil
denge içinde yapıyor olabilir emin değilim kuyruk videosunu istersenizde onu da atabilirim
Dışkı:o7pol79.jpg - Hızlı Resim
1 aydır C vitaminli antidoksanlı vitamini veya B vitaminini veriyordum her gün birisini son 5 gündür multivitaminle değiştirmiştim B vitaminini kuş bir türlü iyileşmiyor ne yapabilirim. Birde 2-3 gün önce bir 20 dk fln balkonda unutmuşuz orasıda esiyordu maalesef..
Video :Watch unnamed | Streamable (Daha yoğun ve sesli yapıyor videoyu sabah çektim akşam oldu daha belirgin şuan sesler )başta ses yapıyor vik gibi onu yapıyor ve artmaya başladı bugün kuyruğunda nefes alırken biraz aşağı çekme var gibi ama şu videodaki kadar değil
Dışkı:o7pol79.jpg - Hızlı Resim
1 aydır C vitaminli antidoksanlı vitamini veya B vitaminini veriyordum her gün birisini son 5 gündür multivitaminle değiştirmiştim B vitaminini kuş bir türlü iyileşmiyor ne yapabilirim. Birde 2-3 gün önce bir 20 dk fln balkonda unutmuşuz orasıda esiyordu maalesef..