• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! muhabbet kuşu ve uçak yolculuğu

Muhammed Ali78

Aktif Üye
perşembe günü şehir dışına uçağım var muhabbet kuşum uçaktaki soğuktan hasta olurmu ve oksijen seviyesi yeterli olurmu yardımcı olursanız sevinirim

Muhammed Ali78

Aktif Üye
ve de gitmesi için herhangi rapor vs gerekiyor mu

Selin

Paylaşımcı
perşembe günü şehir dışına uçağım var muhabbet kuşum uçaktaki soğuktan hasta olurmu ve oksijen seviyesi yeterli olurmu yardımcı olursanız sevinirim
Kedi köpek gibi hayvanlar için aşı belgesi evrak vs isteniyor ama kuş için istenmiyor diye biliyorum. Ayrıca uçuştan önce mutlaka arayıp görüşmeniz gerekiyor rezervasyon yapılıyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlarima ek olarak uçaklarda hayvanlar için özel bir bölüm bulunur yolculuk orda oluyor ve öncesinde veterinerden belge almanız gerekmektedir

Semihzz123

Tutkulu
Arkadaşlarima ek olarak uçaklarda hayvanlar için özel bir bölüm bulunur yolculuk orda oluyor ve öncesinde veterinerden belge almanız gerekmektedir
Abi muhabbet kuşu ve 1 kuş türü daha vardı ismini unuttum kabinde taşınabiliyormus hayvanlar için özel bir bölümde kedi köpek vs. Taşınıyor diye biliyorum.

Muhammed Ali78

Aktif Üye
Hocam sizin için en sağlıklısı bilet alırken ya da aldıysanız firmayı arayıp bilgi almak böylece fazla eksik bir işlem yapmazsınız
Fakat Web sitesinde böyle bir bilgi yok ama arıyorum müşteri hizmetlerini bi var bi yok diyolar

Üst Alt