• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu ve kedi

Limonsmom

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,

Şu an beslemekte olduğum 5 aydır benimle olan bir muhabbet kuşum var. Dün ise bir kedi sahiplendim, cinsi British Shorthair. Kedi ve kuşların anlaşması hakkında bilgi ve deneyim sahibi olanlarınız var mı? Ben kuşun stres yapmasından korktuğum için şu an ikisini ayrı odalarda tutuyorum ama doğru mu yapıyorum emin olamadım. Görüşlerinizi rica ederim.

Bahar Y.

Müdavim
Arkadaşlar merhaba,

Şu an beslemekte olduğum 5 aydır benimle olan bir muhabbet kuşum var. Dün ise bir kedi sahiplendim, cinsi British Shorthair. Kedi ve kuşların anlaşması hakkında bilgi ve deneyim sahibi olanlarınız var mı? Ben kuşun stres yapmasından korktuğum için şu an ikisini ayrı odalarda tutuyorum ama doğru mu yapıyorum emin olamadım. Görüşlerinizi rica ederim.
Sahiplendiğiniz kedi yavru mu? Kaç aylık?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Doğru yapıyorsunuz kediye özellikle yavru kediye güvenmeyin

Limonsmom

Yeni Üye
Kedi 1,5 aylık yavru, dişi. Çok sakin bir kedi ancak herhangi bir aksilik olmaması adına ikisini henüz aynı ortamda bulundurmadım

Bahar Y.

Müdavim
Birlikte büyüdükleri vakit sorun olmuyor diye biliyorum ama tabi bu kedinin iç güdülerini tamamen yok ediyor diye bişey yok, yavruyken tam olarak bişeylerin farkında olmadığı için zararsız görünse bile ben aynı odada bulundurmamanızı tavsiye ederim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Her canlının yavrusu meraklı ve hareketli olur. Bu insanda da böyledir kusta da kedide de. Risk almaya gerek yok. Yiyerek değil oynayarak öldürür...

Limonsmom

Yeni Üye
Teşekkürler, dikkate alacağım. Ayrı ayrı odalarda bakmaya devam edeceğim yavrularıma 😊

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
ben okurken bile tedirgin oldum, bu tamamen içgüdüsel bir durum, bir şey yapmayacağını kim garanti edebilir ki?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bence ikisi birden aynı evde olmamalı... Kuş hep stres içinde kalır...

Limonsmom

Yeni Üye
Tekrardan merhaba, kuşu strese sokmak istemediğim için zaten ayrı alanlara aldım. Dubleks evde yaşıyorum, ikisi farklı katlarda ve dolayısıyla birbirlerinden çok uzak noktalarda bulunuyorlar. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim

Üst Alt