• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Muhabbet kuşu ve Forpus papağanı anlaşır mı

vebba

Yeni Üye
merhaba,

Evde 5 yıldır beslediğim erkek muhabbet kuşum var 3 hafta önce 55 günlük 2tane forpus aldım biri dişi biri erkek ikisi aynı kafeste bakılmış. Artık 3 haftanın sonunda 3ünüde saldım, forpuslar gidip muhabbet kuşunun kafesine giriyor onu kovalıyor dişi forpus önce muhabbet kuşu ile yakınlaştı şimdi ise ona saldırıyor erkek forpusta muhabbet kuşunu kovalıyor ben birlerine alışsınlar arkadaş olsunlar istiyorum ama yanlışmı yapıyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
merhaba,

Evde 5 yıldır beslediğim erkek muhabbet kuşum var 3 hafta önce 55 günlük 2tane forpus aldım biri dişi biri erkek ikisi aynı kafeste bakılmış. Artık 3 haftanın sonunda 3ünüde saldım, forpuslar gidip muhabbet kuşunun kafesine giriyor onu kovalıyor dişi forpus önce muhabbet kuşu ile yakınlaştı şimdi ise ona saldırıyor erkek forpusta muhabbet kuşunu kovalıyor ben birlerine alışsınlar arkadaş olsunlar istiyorum ama yanlışmı yapıyorum
Ortamda çift forpus varken üçüncü bir forpusu bile kabul etmezler kaldıki muhabbeti kabul etsinler. Kafes dışı zamanlarını ayrı ayrı geçirsinler. Yoksa muhabbet kuşunu öldürecek kadar yaralayabilirler. Forpuslar en kuçün Avcı papağanlardır.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Üst Alt