• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Muhabbet kuşu uyku, öğürme

Batuş

Aktif Üye
Sız elinizden geleni yaptınız. Elinizde kabuksuz yem varsa verin belki daha rahat yer. Birde besleme mamasının içine multivitamin varsa bir iki damla damlatın.
Teşekkür ederim. Umarım toparlar. Çok yıprandı farkındayım. Metpamid kusma devame derse kullanacağım yoksa kullanmayacağım.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim. Umarım toparlar. Çok yıprandı farkındayım. Metpamid kusma devame derse kullanacağım yoksa kullanmayacağım.
Elinizden geleni yaptınız lakin yem yemeye başlaması iyiye işaret denge kaybı nasıl oldu biraz daha iyi mi

Batuş

Aktif Üye
Elinizden geleni yaptınız lakin yem yemeye başlaması iyiye işaret denge kaybı nasıl oldu biraz daha iyi mi
Uyku hali devam ediyor yem yemesi yok kabuksuz yem aldım bakalım. Cicibebeyi kestim zaten. A21 besleme mamayıda istemiyor ağızdan vermeye çalışıyorum çok zorluyor beni. Yorgun olduğu çok belli oluyor. Azcık kafayı kaldırsa da yürüyerek yanıma gelip kafasını koyup uyuyor.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Daldarı ya da aspuru sever genelde kuşlar onları denediniz mi acaba?
@Şehmus BAKIR abim röntgeni yorumlar benim bilgim yok o konuda.
İnşallah daha iyi olur yavrunuz.

Batuş

Aktif Üye
Arkadaşlar merhabalar, birkaç gün önce rahatsız olan Muhabbet kuşum için burada konu oluşturmuştum. Ilaçları bitti Biraz daha kilo almaya başladı Fakat sürekli uyuklaması devam ediyor vitamin ve Probiyotik takviyesine devam ediyorum bugün bir anda kafesin dibinde küçük bir yumurta gördüm Bu normal bir şey mi herhangi bir çiftleşme vesaire olmadı erkek kuşumu sürekli zaten ayrı tutuyordum hastalanınca hiç aynı anda açmadım bile yumurta Büyük ihtimal boş boyutu da oldukça zaten küçük ama herhangi bir yuva gibi bir şey almam gerekiyor mu yumurta çıkarması onu psikolojik açıdan etkiler mi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim değerli dostlarIMG_20240805_164445.jpg

Batuş

Aktif Üye
Arkadaşlar merhabalar, birkaç gün önce rahatsız olan Muhabbet kuşum için burada konu oluşturmuştum. Ilaçları bitti Biraz daha kilo almaya başladı Fakat sürekli uyuklaması devam ediyor vitamin ve Probiyotik takviyesine devam ediyorum bugün bir anda kafesin dibinde küçük bir yumurta gördüm Bu normal bir şey mi herhangi bir çiftleşme vesaire olmadı erkek kuşumu sürekli zaten ayrı tutuyordum hastalanınca hiç aynı anda açmadım bile yumurta Büyük ihtimal boş boyutu da oldukça zaten küçük ama herhangi bir yuva gibi bir şey almam gerekiyor mu yumurta çıkarması onu psikolojik açıdan etkiler mi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim değerli dostlarEkli dosyayı görüntüle 67419
IMG_20240805_164442.jpg

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz kızgınlıkta ve kızgınlık yumurtası atmış gibi görünüyor, kalsiyum ve d vitamini takviyesi vermenizi öneririm

Batuş

Aktif Üye
Merhaba, kızgınlık yumurtası yapmış, strese girmemesi için elma(çekirdeksiz), yulaf, banyo ve bol bol kafes dışı gezmesi yapın😊
Yorulmasın, kalamar kemiği bulundurun, gaga taşı asın yesin😉
Ablacım yuvalık alsam çıkma ihtimali var mıdır peki düşük de olsa

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ablacım yuvalık alsam çıkma ihtimali var mıdır peki düşük de olsa
Malesef yok ablacım, ama çok kızgın bir dişi eşi olursa çifleşme olur ve bebişler olur, kızgın bir erkek lazım🤲😊

Üst Alt