• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu uçamıyor

ogzhan

Yeni Üye
1 yıldır bizimle çok iyi uçardı kısa girerken tüy döktü böyle kaldı 3 aydır uçamıyor çok deniyor zıplıyor kanat çırparak olmuyor vitaminli yem ve B vitamini atıyorum suyuna kilosu 38 gram uçması kanatları neden çıkmıyor bilmiyorum.İlk halinin fotosunu ekledim son yeni halinide ekliyorumEkli dosyayı görüntüle 60981Ekli dosyayı görüntüle 60980

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kanat tüyleri kısa gözüküyor. Hangi takviyeleri veriyorsunuz. İsim olarak. Bence kaliteli takviyeler düzenli şekilde kullanılırsa fayda sağlar düşünüyorum.

sefskrt

Yeni Üye
Vitaminleri değiştirin, gerwit markasına bakın derim.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yeminiz kaliteli fakat takviyeleriniz yetersiz. Çok daha kaliteli b vitamini tavsiye ederim. BT amin forte. Multivitamin gervit. Ayrıca haftada bir sevdiği sebzeye yada mamasına tüy destekleyici biotin takviyesi. Bunları düzenli şekilde kullanın. 🌸

ogzhan

Yeni Üye
Yeminiz kaliteli fakat takviyeleriniz yetersiz. Çok daha kaliteli b vitamini tavsiye ederim. BT amin forte. Multivitamin gervit. Ayrıca haftada bir sevdiği sebzeye yada mamasına tüy destekleyici biotin takviyesi. Bunları düzenli şekilde kullanın. 🌸
Bu seti alsam iyi olurmu

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Baktım stokta yok yazıyor başka site varmı araştırdım başka şeyler çıkıyor
Evet şimdi bende baktım bitmiş maalesef. Güvenilir başka sitelere bakın isterseniz. Yada diğer ürünleri temin edin geldiğinde daha sonra biotin i alırsınız.

Üst Alt