B Brtza Yeni Üye Katılım 21 Ara 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Salı saat 21:39'de #1 Muhabbet kuşumun tırnağını keserken azcık damara gelmiş sanırım ve kanadı un ile durdurmayı denedim başta durdu ama tekrar başladı açık eczanede yok şuan etrafımda. Evde bulunan bazı kremler var ne iyi gelebilir.
Muhabbet kuşumun tırnağını keserken azcık damara gelmiş sanırım ve kanadı un ile durdurmayı denedim başta durdu ama tekrar başladı açık eczanede yok şuan etrafımda. Evde bulunan bazı kremler var ne iyi gelebilir.
B Brtza Yeni Üye Katılım 21 Ara 2025 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Salı saat 21:57'de #2 yardım edebilecek var mı
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 10,655 Tepkime puanı 16,729 Puanları 999 Salı saat 21:58'de #3 Kanama devam ediyorsa un la tampon yapmaya devam edin. Sonrası terramicyn yada fucidin gibi bir krem sürebilirsiniz.
Kanama devam ediyorsa un la tampon yapmaya devam edin. Sonrası terramicyn yada fucidin gibi bir krem sürebilirsiniz.