• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu tek ayak üstünde durması

cahera78

Yeni Üye
Muhabbet kuşum yaklaşık 1 hafta önceden beri sol ayağını havaya kaldırıyor. Elime aldığımda parmağımı kavraması ve sıkması gayet iyi herhangi bir şekilde bağırmıyor. Yemesi, içmesi, iştahı ve keyfi de yerinde. Aynı evde farklı kafeslerde beslenen bir cennet papağanım daha var arada kavga ediyorlar. Kafesinde tahta tünek kullanımı var (plastik kullanmıyorum). Sol ayağının görüntüsü ve duruşu bu şekilde ne yapabilirim?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba evinizde fucidin yada terramicyn deri merhemi varsa günde iki kez sabah akşam olacak şekilde kulak çubuğu ile az bir miktar sürünüz. Çocuğun beslenme düzeni nasıl acaba biraz bahseder misiniz yağlı tohumlar daldarı vs veriyor musunuz

cahera78

Yeni Üye
Merhaba yem olarak Vitakraft Muhabbet yemi kullanıyorum, ekstra olarak haftada bir yumurta beyazı+salata+havuç veriyorum. Dal darı ise ayda 1 veriyorum.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba yem olarak Vitakraft Muhabbet yemi kullanıyorum, ekstra olarak haftada bir yumurta beyazı+salata+havuç veriyorum. Dal darı ise ayda 1 veriyorum.
Tamamdır bu şekilde devam edin. Dediğim kremlerden birini de temin edip sürebilirsiniz.

Üst Alt