• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşu tek ayak kaldırması

Tilyaus

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Tırnak kırılması
Muhabbet kuşumun bayramın 1.günü tırnağı kırılmıştı kanamıştı açık veteriner bulup götürmüştüm antibiyotik ve kan yapıcı takviye verdi çok iyidi kafeste oynuyordı topuyla falan tırmanıyordu kolayca ayağının üstüne basıyordu bugün 4.günü ayağının üstüne basamıyor ne yapabilirim veterinere yazdım bu arada

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video görebilir miyim aynı şekilde 👍

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yarası henüz iyileşmedi ise rif ampul uygulayın. Ama tırnak kırılmasından dolayı ağrı yada acı da olabilir o yüzden ayağı içe çekiyordur. O zaman evinizde herhangi bir ağrı kesici merhem varsa sürün.

Tilyaus

Aktif Üye
Yarası henüz iyileşmedi ise rif ampul uygulayın. Ama tırnak kırılmasından dolayı ağrı yada acı da olabilir o yüzden ayağı içe çekiyordur. O zaman evinizde herhangi bir ağrı kesici merhem varsa sürün.
Merhaba ne önerirsiniz onu alayım eczaneden

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ne süreyim

peki hem rif ampül hem volteren alıp ikisini bir kullanabilir miyim şimdi
Yara henüz taze ise yara yerine gündüz rif ampul uygulayın. Gece de ışıkları kapatıp bilek, eklem yerlerine ödem varsa ödem yerine ağrı kesici merhem uygulayın.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Karın bölgesinde çok yağlanma var mı? Oraya bakar mısınız etli mi bana orda lipom var gibi göründü ama video yanıltıyor olabilir. Aslı hocanın dediği gibi Rif ve etli bölgeye krem sürülebilir ama eğer lipomları varsa diyete girmesi uygun olur ve karaciğer desteği alması

Tilyaus

Aktif Üye
Karın bölgesinde çok yağlanma var mı? Oraya bakar mısınız etli mi bana orda lipom var gibi göründü ama video yanıltıyor olabilir. Aslı hocanın dediği gibi Rif ve etli bölgeye krem sürülebilir ama eğer lipomları varsa diyete girmesi uygun olur ve karaciğer desteği alması
Bundan 7 ay önce uçarken zorlandığını farketmiştim bende bayraklı da burak uçar veterinere götürdüm röntgenini çekti kalp atış hızını vs dinledi. Obez dedi kilosu çok dedi başka bir sıkıntısı yok dedi ishal olmasının sebebinin de kilodan dolayı olduğunu söyledi her gün 1 sebze koymamı söyledi kafese akdarı ile beslenecek dedi 1 ay boyunca sebze serumları vermişti onları kullanmıştım şu an hala da yazdığı listedeki sebzeleri veriyorum her gün

Tilyaus

Aktif Üye
Karaciğer desteği nasıl verebilirim peki ne yapabilirim yardımcı olur musunuz dışkısının sıvı olması karaciğerle bağlantılı mıdır

Üst Alt