• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu sulu dışkı

Tilyaus

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Hastalık Belirti Tarihi
9 Eyl 2022
Muhabbet kuşum çok neşeli keyfi yerinde ama dışkısı 1 haftadır sulu ishal gibi ne yapabilirim

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Her zaman versiğinizden başka bir yem verdiniz mi son günlerde? Strese gireceği ortam değişikliği gibi evde herhangi bir değişim oldu mu?

Tilyaus

Yeni Üye
Her zaman versiğinizden başka bir yem verdiniz mi son günlerde? Strese gireceği ortam değişikliği gibi evde herhangi bir değişim oldu mu?
Yemi aynı değişmedi. Ek olarak haftada 1 dal darı veriyorum. Ev düzeni olarak koltuklar değişti pek alışamadı hala nereye konacağını şaşırıyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yemi aynı değişmedi. Ek olarak haftada 1 dal darı veriyorum. Ev düzeni olarak koltuklar değişti pek alışamadı hala nereye konacağını şaşırıyor
Evet bu tarz büyük değişiklikler kuşlarda strese sebep olur, bu yüzden dışkısının değişmesi de normaldir 🙂 siz bir süre biraz daha fazla vakit ayırıp ilgilenmeye çalışın, birkaç güne düzelir diye düşünüyorum ama yine de takibini yapın, durgunluk halsizlik iştahtan düşme vs gözlemlerseniz bilgimiz olsun. Bu süreçte entrobac probiyotik ve gerwit-w multivitamin haftada birer gün farklı günlerde olacak şekilde verin desteklemek için 🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben mümkünse kuşunuzu videosunu görebilirmiyim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Strese bağlı olarak bir durum olduğunu düşünüyorum zaten size söyleniyor 😂 maşallah çok tatlı 😊 evde ekstra hiçbir şey vermeyin daldari ve multivitamin, probiyotik verebilirsiniz

Tilyaus

Yeni Üye
Ahaha şımarık😂 çok teşekkür ederim şimdi probiyotik katıyım suluğuna😊

Üst Alt