4-5 aylık, dişi olduğunu biliyordum ama yaptığım cere rengi araştırmasından sonra artık erkek olduğunu varsayıyorum.
Kafese girmek istemiyor, zorla soktuğumda da ben kıyamayıp çıkartıyorum. Sanki yalvarıyor gibi sesler çıkartıyor
. Kardeşim gittikten sonra sadece 1 kere tam gün kafeste kaldı. Kafesin kapağı sürekli açık, ilk başlarda hızlı şekilde kafese gir/çık yapıp yem yerdi. Ancak şimdi hala tetikte ama daha rahat yem yiyor.
Konuşsun diye bir kaç kere video açtım, keşke açmaz olsaydım
. Artık günde 3-4 defa video istiyor, açmayınca terör estiriyor. Göz dağı verir gibi etrafımda sert uçuşlar yapıyor, ayak parmağımı ısırıp kaçıyor
. Aşkım, babacık, cici kuş kelimelerini söylemeye başladı.
Kardeşim bi hevesle aldı ama şu anda işlerinden dolayı evden uzakta. Benimde ev/ofis karma çalışma durumum olduğu için yeterince bakamıyorum. Başka kuşlarla birlikte olmasını istiyorum. Kuşları seven, hali hazırda besleyen birisine sahiplendirmek istiyorum. Bunların dışında kesinlikle vermek istemiyorum.
Sahiplenecek kişinin zaten olduğunu varsayarak kafesi vermeyi düşünmüyoruz. Ancak gerekirse son aşamada kafesi de verebilirim. Evim Bayrampaşa'da, ofis Şişli'de. İstanbul içi her semt olur, gerekirse bende getirebilirim.
Kafese girmek istemiyor, zorla soktuğumda da ben kıyamayıp çıkartıyorum. Sanki yalvarıyor gibi sesler çıkartıyor
Konuşsun diye bir kaç kere video açtım, keşke açmaz olsaydım
Kardeşim bi hevesle aldı ama şu anda işlerinden dolayı evden uzakta. Benimde ev/ofis karma çalışma durumum olduğu için yeterince bakamıyorum. Başka kuşlarla birlikte olmasını istiyorum. Kuşları seven, hali hazırda besleyen birisine sahiplendirmek istiyorum. Bunların dışında kesinlikle vermek istemiyorum.
Sahiplenecek kişinin zaten olduğunu varsayarak kafesi vermeyi düşünmüyoruz. Ancak gerekirse son aşamada kafesi de verebilirim. Evim Bayrampaşa'da, ofis Şişli'de. İstanbul içi her semt olur, gerekirse bende getirebilirim.
Ekli dosyalar
-
129.6 KB Görüntüleme: 5