• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Muhabbet kuşu sahiplendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

silakcmz

Yeni Üye
İstanbul - Beylikdüzündeyiz yaklaşık 3 yıl önce dışarda zor durumda olarak bulduğumuz muhabbet kuşumuz var. O zamandan beri kendisine ev oluyoruz fakat hayvanın bizle mutlu olduğunu düşünmüyoruz. Ele alıştıramadık ya da herhangi bir şey söylemiyor, kafaya konabiliyor ve sanıyoruz ki biz bu işin ehli değiliz. Bir kuş sever dostumuza kendisini sahiplendirmek istiyor, hayvanın huzurunu sürdürmesini arzu ediyoruz. Başka bir kuşla huzurla yaşayabilir kuş sesi duyunca mutlu oluyor, çiftleşmeye uygun, Bildiğimiz bir hastalığı olmayan (herhangi olumsuz belirtisi yoktur) erkek kuş, 2 adet kafes(ahşap ve eski metal kafesi), tüm aksesuarlar ve açılmamış paket yemle tamamen ücretsiz şekilde vereceğiz sahiplenmek isteyenler dönüş yapabilir. 17461021254336996957134023921762.jpg17461021431436986645505219916726.jpg

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
İstanbul - Beylikdüzündeyiz yaklaşık 3 yıl önce dışarda zor durumda olarak bulduğumuz muhabbet kuşumuz var. O zamandan beri kendisine ev oluyoruz fakat hayvanın bizle mutlu olduğunu düşünmüyoruz. Ele alıştıramadık ya da herhangi bir şey söylemiyor, kafaya konabiliyor ve sanıyoruz ki biz bu işin ehli değiliz. Bir kuş sever dostumuza kendisini sahiplendirmek istiyor, hayvanın huzurunu sürdürmesini arzu ediyoruz. Başka bir kuşla huzurla yaşayabilir kuş sesi duyunca mutlu oluyor, çiftleşmeye uygun, Bildiğimiz bir hastalığı olmayan (herhangi olumsuz belirtisi yoktur) erkek kuş, 2 adet kafes(ahşap ve eski metal kafesi), tüm aksesuarlar ve açılmamış paket yemle tamamen ücretsiz şekilde vereceğiz sahiplenmek isteyenler dönüş yapabilir. Ekli dosyayı görüntüle 85532Ekli dosyayı görüntüle 85533
Masallah çok tatlı inşallah iyi yuvası çıkar

Akıncı

Yeni Üye
Merhaba. Talep postum var. Kızımın kuşu öldü. Ataşehir de çalışıyorum. Ümraniye de oturuyorum. Yakın oksa alırdım çok güzel de bakardım. Yine de iş için veya ziyaret sebebiyle Anadolu tarafına gelen olursa iletişime geçebilir miyiz ben ve kızım beslemek isteriz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba. Talep postum var. Kızımın kuşu öldü. Ataşehir de çalışıyorum. Ümraniye de oturuyorum. Yakın oksa alırdım çok güzel de bakardım. Yine de iş için veya ziyaret sebebiyle Anadolu tarafına gelen olursa iletişime geçebilir miyiz ben ve kızım beslemek isteriz
Metrobüsle çok kolay alabilirsiniz. Direk gidiyor. Yinede siz bilirsiniz. 🤷🏼‍♀️

silakcmz

Yeni Üye
o taraflara yolculuk planımız yok şu anlık bu taraflara gelmek isterseniz biz de mutlu oluruz, basınız sağ olsun ayrıca

HüseyinBoskurt_

Yeni Üye
Merhaba,
İlanınızı ilgiyle okudum Eğer muhabbet kuşunuz hala sahiplendirilmediyse onu sahiplenmek isterim ona sevgi dolu güvenli bir yuva sunabilirim iyi günler dilerim.

Parlak34

Yeni Üye
İstanbul - Beylikdüzündeyiz yaklaşık 3 yıl önce dışarda zor durumda olarak bulduğumuz muhabbet kuşumuz var. O zamandan beri kendisine ev oluyoruz fakat hayvanın bizle mutlu olduğunu düşünmüyoruz. Ele alıştıramadık ya da herhangi bir şey söylemiyor, kafaya konabiliyor ve sanıyoruz ki biz bu işin ehli değiliz. Bir kuş sever dostumuza kendisini sahiplendirmek istiyor, hayvanın huzurunu sürdürmesini arzu ediyoruz. Başka bir kuşla huzurla yaşayabilir kuş sesi duyunca mutlu oluyor, çiftleşmeye uygun, Bildiğimiz bir hastalığı olmayan (herhangi olumsuz belirtisi yoktur) erkek kuş, 2 adet kafes(ahşap ve eski metal kafesi), tüm aksesuarlar ve açılmamış paket yemle tamamen ücretsiz şekilde vereceğiz sahiplenmek isteyenler dönüş yapabilir. Ekli dosyayı görüntüle 85532Ekli dosyayı görüntüle 85533

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Konu Çok Eski Yeni Konu Açabilirsiniz. Teşekkürler 🌸

güneş_3243

Yeni Üye
acaba kuşunuzu sahiplendirdinizmi biz almak istiyoruz biz sarıyerdeyiz bizimde dişi bir kuşumuz var eş istiyor

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye
Merhaba Yeni Konu Açabilir misiniz ? Kendinizi Tanıtan Bilgilerinizi Paylaşır mısınız? Forumda Sahiplendirme Yapan Arkadaşlarımız Var. Konu Sahibi Uzun Süredir Forumda Aktif Olmamış. Konuyu Kitliyorum Teşekkür Ederim. 🌸😇

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt