• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kocaeli Muhabbet kuşu sahiplendirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kevserpcn

Yeni Üye
Merhaba 2 adet muhabbet kuşumu sahiplendirmek istiyorum erkek olan uçamıyor daha önceki sahipleri çocuklar oynasın diye almış ve baya kötü şartlarda bakmışlardı insanlardan biraz korkuyor normalde az da olsa uçabiliyordu ama şuan kanat tüyleri döküldü yenileri çıkıyor dişi olan yavaşça parmağı uzatınca ele geliyor genelde erkek olandan ayrılmıyor erkek olanda uçamadığı için tüm gün yerde birlikte dolaşıyorlar kemirmeyi seviyorlar sebze meyvede seviyorlar ama bazen ufalayıp etrafa atıyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 69890Ekli dosyayı görüntüle 69891Ekli dosyayı görüntüle 69892

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz☺niçin sahiplendirmek zorunda kaldınız?

Kevserpcn

Yeni Üye
Öncelikle ailemize hoşgeldiniz☺niçin sahiplendirmek zorunda kaldınız?
Erkek kuşun ilanı tesadüfen karşıma çıktı yorumlarda sahiplenmek isteyen kişide aynı şekilde çocuğuna oyuncak olsun diye sahiplenmek istiyordu kıyamadım ben aldım yalnız kalmasın diye yanına arkadaşta aldım ama öğrenci olduğum için hem maddi olarak zorlanıyorum hemde zaman ayıramıyorum benden daha iyi bakabilecek birine vermek istiyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Erkek kuşun ilanı tesadüfen karşıma çıktı yorumlarda sahiplenmek isteyen kişide aynı şekilde çocuğuna oyuncak olsun diye sahiplenmek istiyordu kıyamadım ben aldım yalnız kalmasın diye yanına arkadaşta aldım ama öğrenci olduğum için hem maddi olarak zorlanıyorum hemde zaman ayıramıyorum benden daha iyi bakabilecek birine vermek istiyorum
Maddi kısmını ben karşılıyım siz bakmaya devam edin size ürünleri bittikçe yollarım olur mu? Ama zaman olarak yapabileceğim bir şey yok malesef iyi bir yuvası olsun demekten başka 🙏

Kevserpcn

Yeni Üye
Maddi kısmını ben karşılıyım siz bakmaya devam edin size ürünleri bittikçe yollarım olur mu? Ama zaman olarak yapabileceğim bir şey yok malesef iyi bir yuvası olsun demekten başka 🙏
Teşekkürler abi seneye üniversiteye gideceğim için yanıma alamayacağım o yüzden şu an önceliğim sahiplendirmek aileme bıraksam birkaç aya başlarından savarlar sahiplenen olmazsa bir yıl daha bakacağım zaten kuşları elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
İnşallah iyi bir yuvaları olur. 😊

Elxreq

Yeni Üye
Ben sahiplenmek istiyorum hala duruyorsa tabi ama bi dm kafesini verebilceni ihtiyacım olmasa kendim alabilsem gercekten alırım veremessende sıkıntı yok

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben sahiplenmek istiyorum hala duruyorsa tabi ama bi dm kafesini verebilceni ihtiyacım olmasa kendim alabilsem gercekten alırım veremessende sıkıntı yok
Konu sahibi Ekim 2024'den beri girmemiş.
Yanlış anlamayın lütfen ama daha kafesi alacak durumunuz yok ise kuşun ihtiyacı olan diğer takviyeleri, yemleri ve malzemelerini nasıl alacaksınız?
Kuş beslemek sadece yem ve su vermekten ibaret değil. :)

Elxreq

Yeni Üye
Konu sahibi Ekim 2024'den beri girmemiş.
Yanlış anlamayın lütfen ama daha kafesi alacak durumunuz yok ise kuşun ihtiyacı olan diğer takviyeleri, yemleri ve malzemelerini nasıl alacaksınız?
Kuş beslemek sadece yem ve su vermekten ibaret değil. :)
daha önceden kuş besledim ama ailemin isteğiyle verdik şuan 15 yaşındayım ailemi ikna ettim fakat benim için bir kafes alamaacağını benim kendi param la almamı söledi fakat bu kafesi alabilmem içinm çalışşmam lazım eğer biri kafes vermesse kuşum için çalışırım veya biyyerden bulurum borç

daha önceden kuş besledim ama ailemin isteğiyle verdik şuan 15 yaşındayım ailemi ikna ettim fakat benim için bir kafes alamaacağını benim kendi param la almamı söledi fakat bu kafesi alabilmem içinm çalışşmam lazım eğer biri kafes vermesse kuşum için çalışırım veya biyyerden bulurum borç
Kuş bakmak sorumluluk gerektirir, yem,su vermekle olucak birşey değil, kuş hasta olduğunda veteriner masrafı bile çok fazla bu sorumluluğu alıcaksanız alın☺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt