• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet Kuşu Sahiplendirme

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dilaverin oğluna ben talibim. bakalım sonuç ne olacak 🤷🏼‍♀️
🥰😊 Ben Dilaver'den razıyım. Gümüş'le mükemmel eş oldular.
Maşallah bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz🥰 Elde var iki galiba değil mi @Ebru D. Kardeşim 👍
Sahiplenecek arkadaşlara sesleniyorum takipli sahiplendirme demek bıkmadan usanmadan istendiğinde videosu, resmi atılacak 😂 kuşlar kafeskuslaricomundur gerekirse 10457 kişiye video ve fotoğraf atacağınızı hatırlatmak istiyorum 🤪

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yaaa demeyin. Aklım çeliniyor. 😅
Semiha hanım çok iyi bakacaktır. 😊
Dilaver ve hanımının maşallahı var. Genlerinden muhteşem çocuklar çıkmış. 😍
Sende de aynı genler var hatta dur bekle devamı da geliyor 😂 Torunları böyle yakınımda görmek bana keyif veriyor🥰Bu arada flood yaptım uyarı almayayım 😂

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Maşallah bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz🥰 Elde var iki galiba değil mi @Ebru D. Kardeşim 👍
Sahiplenecek arkadaşlara sesleniyorum takipli sahiplendirme demek bıkmadan usanmadan istendiğinde videosu, resmi atılacak 😂 kuşlar kafeskuslaricomundur gerekirse 10457 kişiye video ve fotoğraf atacağınızı hatırlatmak istiyorum 🤪
Evet kesinlikle öyle 😄😋

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tam ben😉maşallah SüphanAllah ömürleri uzun olsun,çok güzeller, inşallah sıcacık yuvalarında mutlu olurlar🤲💓😊🐦🐦

Üst Alt