• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu sahiplendim

ahmet rz

Yeni Üye
Herkese selamlar. Bugün yavru erkek bir muhabbet kuşu aldım. Petshop bana bu Ürünleri verdi iyimidir kötümüdür anlamadım.
öncelikle avi technic-A adındaki vitamin sahte gibi geldi. Gardenmix adında yem verdi. Ballı quik kraker diye birşey verdi aldım. Bunlar nasıl ürünler kalitelimi. Kaliteliyse nasıl kullanmalıyım. Değilse hangi ürünleri almalıyım. (İlk defa kuş besliyorum beslenme ve sağlık hakkında bilgilere ihtiyacım var).Ekli dosyayı görüntüle 46289

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Kuşunuz hayırlı olsun. Fotoğrafını da görebilir miyiz? 😊
Ballı krakeri tavsiye etmem.
Garden mix orta kaliteli bir yem bitene kadar kullanabilirsiniz. Sonrasında daha kaliteli bir içeriğe sahip bir yem tavsiye ederim.

Vitamin etkisiz diye biliyorum. Kaliteli bir multivitamin olarak gerwit,
tüy zamanlarında b vitamini olarak bt amin forte,
Ve probiyotik olarak entrobac öneririm.
Benim kullandığım takviyeler bunlar.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Daha isim bile vermedim. İnşallah sağlıklı bir şekilde yaşar.
Tam bir Bulut ya da Pamuk maşallah tüyü kadar ömrü olsun. 😍

Siz elinizdenh eldiğince dikkat edip ona kaliteli bir yaşam sunarsanız Allahın izniyle ömrü uzun olur. 😊

Ben ürünleri mamaistten alıyorum. Sizde inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan her şeyi sorabilirsiniz. 😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Arkadaşlara ek olarak tünekleri tahta olsun ve aynayı çıkarın lütfen. Kafesinizi göremiyorum ama ızgaralı kafes kullanmanızı tavsiye ederim. Kafesinizde Grit kum, gaga taşı, mineral blok ve kalamar kemiğide olsun lütfen.

ahmet rz

Yeni Üye
Gerekli bulduğunuz herşeyi aldım. herkese zamanını ayırmasından ve bilgilerini paylaşımından ötürü teşekkür ederim. (keşke kuş olsaydım dedim bir ara ben böyle beslenmiyorum :)

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Gerekli bulduğunuz herşeyi aldım. herkese zamanını ayırmasından ve bilgilerini paylaşımından ötürü teşekkür ederim. (keşke kuş olsaydım dedim bir ara ben böyle beslenmiyorum :)
Bende teşekkür ederim. Kuşunuza bu kadar ilgi gösterip ihtiyacı olanları almanıza mutlu oldum. :)

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Listeye sağlık tohumu ekleyebilirsiniz hafta 1 kere çay kaşığı kadar vermeniz yeterli. Grit kum ve birde virkons eksik gördüm kafes temizliği için. Aldığınız yerde bunlar var listeye ekleyebilirsiniz.

Üst Alt