• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu probiyotik kullanımı

Haysysa

Aktif Üye
Hastalık Belirti Tarihi
27 Nis 2022
Kullanılan İlaç
Antibiyotik vitamin
Muhabbet kuşum hastaydı veteriner kontrolünde antibiyotik ve vitamin kullanıldı iyileşti antibiyotiği de bitti entrobac probiyotik sipariş ettim toz şeklinde onu nasıl ne kadar ölçüde kullanabilirim ve kullansam zararı olur mu

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Antibiyotikten sonrada 3 gün kullanabilirsiniz. Ben ilaçla beraber kullanıp ilaç bitince 3 gün daha devam ediyorum. 100 ml suluğa mercimek tanesi kadar.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Muhabbet kuşum hastaydı veteriner kontrolünde antibiyotik ve vitamin kullanıldı iyileşti antibiyotiği de bitti entrobac probiyotik sipariş ettim toz şeklinde onu nasıl ne kadar ölçüde kullanabilirim ve kullansam zararı olur mu
ENTROBAC PROBİYOTİK
Haftada bir kez yarım suluga(50 ml) Bir mercimek tanesi kadar sadece bir gün suyunda kalacak ertesi gün tazelenecek

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam antibiyotik tedavisi sonrası 3 gün boyunca devam edin diyorlar öyle mi yapmalıyım
Antibiyotik tedavisinde niye vermediniz? Elle besleme yaptınız mı? 3 gün verin sonrasında haftada bir devam ediniz 👍 entrobac dan 3 gün sonra tekrar dışkı resmi görelim

Haysysa

Aktif Üye
Antibiyotik tedavisinde niye vermediniz? Elle besleme yaptınız mı? 3 gün verin sonrasında haftada bir devam ediniz 👍 entrobac dan 3 gün sonra tekrar dışkı resmi görelim
Antibiyotik tedavisinde veteriner hem antibiyotik hem vitamin veriyorum ikisini bir arada kullanacaksın dedi probiyotikten bahsetmedi burada gördüm probiyotik kullanılmalı diye veterinerin verdiği vitamin değil de probiyotik miydi acaba

Haysysa

Aktif Üye
Şu an çok iyi bir haftadır dışkısı her şeyi normal neşesi yerinde iyileşti önlem için probiyotik aldım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Büyük ihtimalle probiyotik vermiş veteriner o zaman 3 gün tazeleyerek sade su verin ve sonra güncel dışkı resmi görelim 👍

Üst Alt