• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı muhabbet kuşu ölümü

toprakalskka

Yeni Üye
kuşum geldiğimde ölüydü ve baktığımda sağ gözü pörtlemiş şekilde yatıyodu sonra kuşu aldığımda kan gördüm eğer ezilmiş diye düşünürseniz kuşumun kanadında ve vücut bölgesinde yayılma söz konusu değil sadece gözü pörtlemiş ve kan kusmuş sorun nedir sizce?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Başınız Sağ Olsun.Muhtemelen İç Kanama Geçirmiş Yavrunuz. Rabbim Sabır Versin

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafes dışında mı tutuyordunuz. Ezilmeden bahetmişsiniz. Kafes dışında mı ezilme durumu ben anlayamadım. Yada kafeste ezecek kavga edecek başka kuşlar mı var?

Başınız sağolsun.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
kuşum geldiğimde ölüydü ve baktığımda sağ gözü pörtlemiş şekilde yatıyodu sonra kuşu aldığımda kan gördüm eğer ezilmiş diye düşünürseniz kuşumun kanadında ve vücut bölgesinde yayılma söz konusu değil sadece gözü pörtlemiş ve kan kusmuş sorun nedir sizce?
Başından darbe almış büyük ihtimalle, çok sert çarpmış olabilir, ezilme olsa göz dışa değil içe girerdi, başınız sağ olsun

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Başınız sağ olsun Allah sabır versin

Üst Alt