• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kusma titreme

Nuurr

Paylaşımcı
Çok geçmiş olsun kanatlı uzmanı bildiğim yok maalesef ama burası da ilgileniyor , ballı kraker yedi mi ?Ekli dosyayı görüntüle 61721
Yok vermiyorum ballı kraker. Veteriner normal hareketleri dedi. Kızana girdiğinde yapar dedi. Bugüne kusması yok. Kanatlarıda iyi titretmiyor. İlaçda vermedi gerek yok ilaca dedi napsam bilmiyorum. Kızanda olan neden o kadar kötü olsun anlamadım suyunu içti yeminide yedi bugün ama dün neden öyle olduk anlayamıyorum o kadar kuş baktım hiç böyle olmamıştı sabaha kadar titredi :(

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yok vermiyorum ballı kraker. Veteriner normal hareketleri dedi. Kızana girdiğinde yapar dedi. Bugüne kusması yok. Kanatlarıda iyi titretmiyor. İlaçda vermedi gerek yok ilaca dedi napsam bilmiyorum. Kızanda olan neden o kadar kötü olsun anlamadım suyunu içti yeminide yedi bugün ama dün neden öyle olduk anlayamıyorum o kadar kuş baktım hiç böyle olmamıştı sabaha kadar titredi :(
Siz yine güncel videosunu ve temiz beyaz peçeteye birikmiş dışkı resmini ekleyin arkadaşlar bir baksınlar. Ayrıca kullandığınız takviyelerinizi de yazın.

Nuurr

Paylaşımcı
Dışkı bu şuan

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Veteriner öyle demiş ama Aslı arkadaşımıza katılıyorum şükür atlatmış. Gördüğüm kadarıyla kafesteki tünekler plastik tahta tünek ile değiştirin lütfen. Kafesinde vardır belki ama yine de yazayım kalamar kemiği, mineral blok ve grit kumunu eksik etmeyin vitamin ve takviyeleri de öyle tekrar dan geçmiş olsun.

Nuurr

Paylaşımcı
Veteriner öyle demiş ama Aslı arkadaşımıza katılıyorum şükür atlatmış. Gördüğüm kadarıyla kafesteki tünekler plastik tahta tünek ile değiştirin lütfen. Kafesinde vardır belki ama yine de yazayım kalamar kemiği, mineral blok ve grit kumunu eksik etmeyin vitamin ve takviyeleri de öyle tekrar dan geçmiş olsun.
Evet tahta tünek aklımda. Teşekkür ederiz. Nolduğunu anlamasamda inşallah bida öyle şeyler olmaz beni çok korkuttu. Teşekkür ederiz

Üst Alt