• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kusma titreme

Nuurr

Paylaşımcı
Merhabalar. Kuşum akşam kusmaya başladı kanatlarını açıyor titretiyor kanat uçları aşağı salık şekilde. Gündüz hiçbirşeyi yoktu. Sabaha kadar ne yapabilirim kanatları çok açık ve titriyor odada öyle sıcak değil. Kafesini sirkeli su ile de yıkadım. Beni korkutuyor :(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba forumun eskilerindensiniz tekrar hoşgeldiniz ☺ mümkünse çocugun videosunu ekler misiniz bir görelim ona göre yorum yapalım 👍

Nuurr

Paylaşımcı
Hoşbuldum..Video eklemeyi bilmiyorum ama sanırım fotoğraf ı ekleyebildim. Bu denli açık tutup titretiyor.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hoşbuldum..Video eklemeyi bilmiyorum ama sanırım fotoğraf ı ekleyebildim. Bu denli açık tutup titretiyor.
Çiçek, bayat yem, kafes boyası, ilaçlı darı, değişik bir gıda yemiş olabilir, kusma titreme, bir anda oluşması Zehirlenme gibi geldi

Nuurr

Paylaşımcı
Valla yeminden başka birşey yemiyor ama
Yemi kapalı paket tarihi uzun 🥺 suyunu hergün değiştirip iyi su koyuyorum zaten noldu anlamadım 🥺

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Nuurr

Paylaşımcı
Bunlar var kafesinde başkada yok. Temizleyelide baya oldu ama yapmamış. Antalya/manavgat

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bunlar var kafesinde başkada yok. Temizleyelide baya oldu ama yapmamış. Antalya/manavgat
Zehirleneceği ne yedi evde çiçek var mı kaktüs vs. Yada suyunda bişey verdiniz mi? Kursağa su basma işlemini yapın ve kusturun yarın mutlaka müdahele için hayvan hastanesine götürün aslında yakınınızda varsa nöbetçi bu gecede götürseniz çok iyi olur

Nuurr

Paylaşımcı
Hiçbirşey yemedi yemezde zaten bende oraya takıldım dışarı çıktığında perdeden ve benden başka biryere de konmaz asla. suyundada birşey yoktu. Herzamankide yediği yem. Korkutuyor beni çok. Yarın ilk işimiz veteriner zaten de nöbetçi kuşlardan anlayan bildiğim yok malesef :( yarına kadar birşey olmasında yeterki korkuyorum

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hiçbirşey yemedi yemezde zaten bende oraya takıldım dışarı çıktığında perdeden ve benden başka biryere de konmaz asla. suyundada birşey yoktu. Herzamankide yediği yem. Korkutuyor beni çok. Yarın ilk işimiz veteriner zaten de nöbetçi kuşlardan anlayan bildiğim yok malesef :( yarına kadar birşey olmasında yeterki korkuyorum
Çok geçmiş olsun kanatlı uzmanı bildiğim yok maalesef ama burası da ilgileniyor , ballı kraker yedi mi ?Ekli dosyayı görüntüle 61721

Üst Alt