• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kusma halsizlik

Mavi limon

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma
Hastalık Belirti Tarihi
19 Ara 2021
Kullanılan İlaç
Yok
Muhabbet kuşum 1 senedir benimle bugün sabah kusma hareketi yaptı kustu.Diskisi çok fazla koyu yeşil ve hafif sulu.Surekli kafasını kasıyor.Suan çok halsiz gibi duruyor.Yem de yemedi.Surekli kusma hareketi yapıyor ama kusmadi şuan ne yapmalıyız acil

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İlk yapmanız gereken elle beslemek👍 besleme maması ve aparatı temin ediniz ve probiyotik kum tüketiyor mu? Dışkı resmi görebilir miyiz bide kuşun tunekte resmini.

Mavi limon

Yeni Üye
Sadece kum taşı kullanıyoruz şuan uyuyor daha iyi

Mavi limon

Yeni Üye
suan besleme aparatı yok.Sivi bir mama yapıp kaşıkla yedirebilirim.Fakat sıvı mama nasıl yapacağım

Mavi limon

Yeni Üye
Bilmiyorum gerçekten.Dun havuç ve salatalık verdim ama çok azdı ve diğer kusumda yedi genelde ikisi birbinin aynı şeyleri yapar ama diğer kuşum gayet iyi.

Mavi limon

Yeni Üye
Dün bir kabak çekirdeğini koparip atmış o sırada bir şey olmus olabilir mi olduysa ne yapmaliyim

Meltem04

Yeni Üye
İnternete baktım da yiyebilir diyor belki üşütmüştür benim kuşumda da bir ara bi halsizlik olmuştu suyuna vitamin kattım 1 haftaya falan toparlandı

Meltem04

Yeni Üye
Hatta benim kuşum da sürekli uyuma uçamama durumu olmuştu hiç ötmüyordu o zamanlar suyuna vitamin kattım düzeldi çok şükür Allah şifa versin inşallah biran önce toparlanır

Mavi limon

Yeni Üye
Tesekkurler peki hangi vitaminleri katmistiniz?Birde mamayı kaşıkla yediririm ama sıvı mamayi nasıl yapacağım ?

Mavi limon

Yeni Üye
Sıvı mama yaptım yemedi.Sadece 1 tane normal yeminden aldı ve ağzından balonluk gibi bı sıvı belirdi kusma hareketi yaptı fakat çıkmadı beslenirse canı yanicak gibi ne yapmalıyız

Üst Alt