• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kursak mantarı zolax tedavisi

Hayır. Besleme maması, aparatı ve zeolit tozunu internet üzerinden alabilirsiniz. Biz mamaist. com üzerinden alıyoruz. Fungistop u da araştırın internetten. Fotoğrafta pek iyi görünmüyor. Bulunduğunuz şehirdeki fakültenin kanatlı hayvan hastanesine götürebilirsiniz.
Tamam teşekkür ederim 🙏

Siz zolaxı bugün de verin birden kesmeyin daha kötü olur 🙏 Fungistop almayacaksanız da beş gün kullanın, ilçede olduğunuz için gelmesi biraz uzun sürebilir çünkü
Hangi dozda öneriyorsunuz? 50 mg olanı almıştım. Bı kapsülü 4e bölüp suluguna 1 kısmını koydum ben

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Zolax 1/4 olur. Ancak mutlaka elle besleme maması ve zeolit tozu da temin edin, zeolit tozu mantarı söküp atarken bağışıklık da destekler, bağırsak duvarına yapışan mantarı da söküp atar 🙏 Almanız gereken mamaist.comdan mamaist yoğun bakım maması. Mamaist whatsapp hattından da zeolit tozu 🙏 Bir de mutlaka entrobac probiyotik temin edin 🙏

Zolax 1/4 olur. Ancak mutlaka elle besleme maması ve zeolit tozu da temin edin, zeolit tozu mantarı söküp atarken bağışıklık da destekler, bağırsak duvarına yapışan mantarı da söküp atar 🙏 Almanız gereken mamaist.comdan mamaist yoğun bakım maması. Mamaist whatsapp hattından da zeolit tozu 🙏 Bir de mutlaka entrobac probiyotik temin edin 🙏
Az önce aldım onları ama umarım gelmesi uzun sürmez 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Net bir şey söylememişti hatırlamıyorum maalesef.
Bu arada yumurtayı yemiyor daha fazla sulandırıp şırıngayla verdim biraz ama geri çıkarıyor hemen köpürüyor ağzı
Bence ne olursa olsun bu şekilde dayanamaz fazla siz veterinere götürün derim ben

Üst Alt