Öncelikle hoş buldum hocam , esnaf değil de Utku veya üretici diyelim biz işin her zaman bu kısmındayız hocam Benim esnaflığa soyunmam bile bazı kişilerin sizlere yaptığı yanlışlardı emin olun , öncelikle özel üretici yemi geldiğin de kuşunuz direk yiyecektir. Kuşlar sürekli aynı tohumlar ile beslendiği için bazı tohumlara alışır ve onu yemin içinden sürekli seçmeye çalışırlar. Bu alışkanlığı kaybetmek için kuşunuz gerekirse biraz aç kalacak belli bir zaman sonra onu yemesi gerektiğini anlayacak ve yiyecektir. Ve de siparişin içinde benim numaram gelecek zaten oradan da yemezse tekrar bana yazarsınız. 2 - Kuşunuzda o tarz problemler olduğun da yıkamak yerine makas ile popo etrafındaki tüm tüyleri kesin , kurutucu kuşunuza zarar verecektir. Kuşunuz daha yeni olduğu için alışma sürecini atlatana kadar bu tarz durumlar normal. İshal eğer ki bakterisiz ise bunu Röhnfried Entrobac gibi kaliteli bir probiyotik ile çözebilirsiniz bana siparişleriniz geldiğin de o numaradan mesaj atın kuşunuzun dışkısına bakayım. Diğer konularda da çekinmeden yazabilirsiniz keyifli hobiler
Tamamdır utku bey. Muhtemelen aynı yaştayız lakin yaşın önemi yok. Ben Selçuk Arslankaya bu arada müşteriniz. Daha doğrusu müşteriden ziyade anlattıkların mantıklı ve bu işin içerisinde olup YouTube’dan sizi izlediğim için ve bende hobi amaçlı başladım ki kısa sürede hastalık oldu cidden ama güzel birşey kuşlarla uğraşmak . Evet o dediğiniz sonraki siparişim kombi mix + entrobac + tollyman adlı setiniz olacak. Bulunsun diye ne olur ne olmaz kür niyetine vereceğim. Tedbir bizden takdir Allah’tan vesselam.
Son olarak az önce aldığım dışkıyı atıyorum size bakarsanız anlarsınız nitekim. Ve kafesten dışkıya bakarken kuşu elime alıp poposuna baktım ve gördüm ki; poposunda dışkı atıkları yoktu tüyler temizdi ama dışkı çıkarken yarısıda poposunun dibinde kalmış. Şimdi poposunun resmî değilde dışkıyı atıyorum bakarsan sevinirim vesselam.
Son olarak sitende CERAMYCİN tozunu göremedim. Aklında varsa yada onuda eklersen sevinirim malum hepsi Alman menşei olduğu için zor bulunuyor. Bulanlarda senin gibi değilde direk paket olarak satmaya çalışıyor nitekim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum Utku kardeşim hayırlı bol bereketli haftan olsun inşAllah.
Dışkının resmî Ve son olarak kuşum erkek değil mi yanılmıyorum
Ekli dosyalar
-
1.5 MB Görüntüleme: 8
-
1.3 MB Görüntüleme: 10
-
2.1 MB Görüntüleme: 12