• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu kendi ayağını yedi.

saintsophiaspecter

Yeni Üye
Anneannemin muhabbet kuşu sanırım kafesteki tüle ayağını takıştırıyor ve ayağı kanamış kuşun sol ayağındaki parmaklar yok ve sol ayağı kahverengi olmuş veterinere götürün diye ikna etmeye çalışıyorum ama kimse umursamıyor yem darı yiyor şu içiyor ve diğer kus ile oyun oynayabiliyor altina yumuşak bir havlu üstüne de kağıt peçete serdim ne yapabilirim?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anneannemin muhabbet kuşu sanırım kafesteki tüle ayağını takıştırıyor ve ayağı kanamış kuşun sol ayağındaki parmaklar yok ve sol ayağı kahverengi olmuş veterinere götürün diye ikna etmeye çalışıyorum ama kimse umursamıyor yem darı yiyor şu içiyor ve diğer kus ile oyun oynayabiliyor altina yumuşak bir havlu üstüne de kağıt peçete serdim ne yapabilirim?
Merhaba geçmiş olsun
Kuşun ayağında mantar olabilir, onu atmak için kanatır, fotoğraf paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım
Ve lütfen veteriner hekim görsün

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun mutlaka veteriner hekim Görmeli evde yapabileceğiniz bir şey yok.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim peki veterinere götürdükten sonra ayagi iyileşir mi peki
Veterinerin uygulayacağı tedaviye de bağlı ama maalesef eski halini almaz ayağı. Önemli olan kangrene falan dönmemesi Ama mutlaka bir uzmana gidin. Hangi Ildesınız. Izmırdeysenız sıze İyi bır Kanatlı Uzmanı Onerebılırım.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba son durum nedir neden mesajlarınızi sildiniz ?

Üst Alt