• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet Kuşu Kanat Kırığı

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İnşallah kalıcı bir durum olmadan atlatır yavrucak. Bir hafta on güne kaynar tekrar kontrol ettirirsiniz. Şuan keyfi nasıl.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Nekton msa mutlaka kullanın, d vitaminini de inşallah şifa bulur 🌸

Bayankod

Aktif Üye
İnşallah kalıcı bir durum olmadan atlatır yavrucak. Bir hafta on güne kaynar tekrar kontrol ettirirsiniz. Şuan keyfi nasıl.
Amin, çok sağ olun. Çok şükür kendi yemeye başladı. Normalde kafesten dışarı çıkmak için bağırırdı ama o da halini biliyor ki bağırmıyor :(. İki hafta sonra kontrolü var, tekrar röntgen çekilecek.

Bayankod

Aktif Üye
Merrhabalar, bu hafta tekrar kontrol röntgenine götüreceğim ama kanadı hala düşük. Açmaya da çalışıyor kanadı. Bu arada dün elimle ilaç verirken kaçtı ve bir süre uçtu. İştahı, enerjisi yerinde. Doktorun verdiği vitaminin yanısıra suyuna B vitamini de katıyorum. Kanadı hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 92065

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merrhabalar, bu hafta tekrar kontrol röntgenine götüreceğim ama kanadı hala düşük. Açmaya da çalışıyor kanadı. Bu arada dün elimle ilaç verirken kaçtı ve bir süre uçtu. İştahı, enerjisi yerinde. Doktorun verdiği vitaminin yanısıra suyuna B vitamini de katıyorum. Kanadı hakkında ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 92065
Videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz 🌸

Bayankod

Aktif Üye
Hala ağrısı var gibi yani zamanla açacaktır, ödem, hafif kırık devam ediyorsa röntgende çıkar peki d vitamini veriyor musunuz ☺
Evet evet ağrı kesiciyle birlikte veriyorum. Duruşundan dolayı yanlış mı kaynadı diye endişeleniyorum ama röntgende belli olur herhalde.

Bayankod

Aktif Üye
Güncelleme: Bugün kontrole götürdüm, strese sokmamak için röntgene gerek görmediler. 2-3 gün daha kafeste kalmasını daha sonra çıkarabileceğimi ve ilaçlara bir hafta devam etmemi söylediler. Eve döndüğümüzde kafese koyarken oğlan elimden kaçtı ve gayet de uçuyor. Sokmaya çalışıyorum ama yakalamaya çalışırken uçurup çok da zorlamak istemiyorum. İçeri geri soktuktan sonra 2-3 gün sonra çıkarmalı mıyım yoksa kafes istirahatine devam mı etmeliyim?
teşekkürler

Son düzenleme:
Üst Alt