• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Kanat Açıp, Uyuklama

Layzy9

Aktif Üye
Merhaba. Videoda ortada görünen yeşilli muhabbet kuşum arada kanatlarını açıp uyukluyor. Yem yerken bile arada kanatlarını açıyor. Diğer kuşlarda da uyuklama hali var ama kanat açmaları böyle değil. Bugün bir yavrumu kaybettim, o yüzden bir şey olur mu diye telaşlıyım.
Ateşleri mi var acaba?
Rica etsem siz de bir bakar mısınız? @Şehmus BAKIR

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Diğer kuşunuzun ölüm nedeni belli mi? Ortam sıcaklığı ne durumda

Layzy9

Aktif Üye
Hayır tam değil. Konuştuğum birisi boğaz enfeksiyonu olmuştur dedi ama bilmiyorum. Ölen kuşumun durumu bundan farklıydı, dün hafif hafif ses çıkarıyordu ve kuyruğunu aşağı yukarı hareket ettiriyordu . Bugün kanatlarını komple indirip çok fazla öttü. WhatsApp Video 2022-08-03 at 23.42.55 Gece çıkardığı ses böyleydi. Salı gece hafif bir hapşırık ile başladı bu sabah öldü. 2 gün bile değil.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hayır tam değil. Konuştuğum birisi boğaz enfeksiyonu olmuştur dedi ama bilmiyorum. Ölen kuşumun durumu bundan farklıydı, dün hafif hafif ses çıkarıyordu ve kuyruğunu aşağı yukarı hareket ettiriyordu . Bugün kanatlarını komple indirip çok fazla öttü. WhatsApp Video 2022-08-03 at 23.42.55 Gece çıkardığı ses böyleydi.
Ölen kuşla aynı kafeste miydiler

Layzy9

Aktif Üye
Dün ayırıp gözlemledim. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Yem yiyip su içiyor, ötüyor kafeste oyun oynayıp çıkmak için uğraşıyor.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
havalar sıcak malum, kapı pencere açıyoruz yada klima varsa onunla serinliyoruz.

kuşların kafes yada kafeslerinin durduğu yerin hava akımına maruz kalmayacak bir yerde konumlanmasına dikkat edin lütfen