• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Kafesinin Üstünü Örtmek Doğru mu?

Siz kuşlarınızın kafesini örtüyor musunuz?

• Örtüyorum

Kullanılan: 45 52.9%
  • Örtmüyorum

Kullanılan: 31 36.5%
  • Henüz karar vermedim

Kullanılan: 9 10.6%

• Kullanılan toplam oy
    85

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Çok eskiden tabi o zamanlar kuşlarimla aynı odada uyuyordum :)
Sabahları bazen uyumak adına orterdim:)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim kuşlar balkonda olduğu için sadece arkadan gelecek hava akımını kesmek için bu aylarda örtmeye başlıyorum. Nisan basında örtüleri kaldırıyorum onun dışında kar vs olsa bile önlerini komple kapatacak şekilde bir örtü kullanmıyorum.
Hocam sizinki balkon olduğu için normal örtü kullanmanız 🙏 ama ev içinde zaten odalar nefesle bile ısınacak boyutta çoğu zaman 😂

Mert G.

Paylaşımcı
Kendim olarak cok acil olmadik surece örtmüyorüm ben ama eve misafir geliyor. Ozaman örtüyorlar ama her zaman degil

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kendim olarak cok acil olmadik surece örtmüyorüm ben ama eve misafir geliyor. Ozaman örtüyorlar ama her zaman degil
Benim yatılı gelen misafirim de örtemez. Çocuğum erken uyansa üstünü mü örtecekler hadi biraz daha uyu diye?! Ona ooo uyandın mı günaydın o zaman, kuş öttü diye üstünü örtelim. Yok öyle dünya kuşlarım da evladım kadar kıymetli benim, misafirim de bunu bilir geldiği evin kuralına uyar 👍

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Benim yatılı gelen misafirim de örtemez. Çocuğum erken uyansa üstünü mü örtecekler hadi biraz daha uyu diye?! Ona ooo uyandın mı günaydın o zaman, kuş öttü diye üstünü örtelim. Yok öyle dünya kuşlarım da evladım kadar kıymetli benim, misafirim de bunu bilir geldiği evin kuralına uyar 👍
Sabah erkenden bağırmaya başlayan kuşlara da örtüyorlar diye biliyorum. Yazın Manisada balkona çıkarıyorlar. :)

Mert G.

Paylaşımcı
Oylede abla 40 da bir kere oluyor bu dedigimde oda farketmiyor bizimkilere yine örtügünde öttüyorlar ustunde oyuzden hemen aliyorum ustlerinden sonra uzun zamanlar bayadir üstleri örtmedim ben

Bahar Y.

Müdavim
Bize gelen misafirde asla kuşları başka yere götür diyemez, bırakın üstlerini örtmeyi benden izinsiz kafese bile dokunamazlar, bu konuda çok katıyımdır, sağolsun annemde benim hassas olduğumu bildiğinden kırmadan belirtir 😂 çünkü ben çocuklarım hakkında olumsuz yorum yapılmasına dayanamıyorum hemen tepem atıyor, gelenlerde artık öğrendi seslerini göze alıp geliyorlar

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Bize gelen misafirde asla kuşları başka yere götür diyemez, bırakın üstlerini örtmeyi benden izinsiz kafese bile dokunamazlar, bu konuda çok katıyımdır, sağolsun annemde benim hassas olduğumu bildiğinden kırmadan belirtir 😂 çünkü ben çocuklarım hakkında olumsuz yorum yapılmasına dayanamıyorum hemen tepem atıyor, gelenlerde artık öğrendi seslerini göze alıp geliyorlar
Birde gelen çocuk olursa kuşları ürkütür, kafesi düşürebilir. Zaten kuşlar yanına bir yabancı gidince sus pus olup gözlerini dikip bakıyorlar. :)

Bahar Y.

Müdavim
Birde gelen çocuk olursa kuşları ürkütür, kafesi düşürebilir. Zaten kuşlar yanına bir yabancı gidince sus pus olup gözlerini dikip bakıyorlar. :)
Ahahahahah o konuda Şamil sağolsun koruyor Güneş ve Şimâli, yanına kim gelirse kapıyor bir güzel, bir daha yaklaşamıyorlar, kapmazsa bile uzak akraba çocuğuysa soruyor ısırır mı diye, çok fena ısırıyor üçüde kanatıyorlar diyorum, Allah affetsin 😂😂

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Ahahahahah o konuda Şamil sağolsun koruyor Güneş ve Şimâli, yanına kim gelirse kapıyor bir güzel, bir daha yaklaşamıyorlar, kapmazsa bile uzak akraba çocuğuysa soruyor ısırır mı diye, çok fena ısırıyor üçüde kanatıyorlar diyorum, Allah affetsin 😂😂
Oh içim rahatladı güvendeler yani. Şimal kuzey demekmiş yeni öğrendim. :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Gerçekten her ne kadar uyumlu bir insan olsamda çizgilerim aşıldığında ben giderim diğer Bahar gelir 🤣 bencede öyle olmak gerek bazen
Ben o yönünü sevdim ve bazen çok gerekli oluyor bazı konularda. :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sabah erkenden bağırmaya başlayan kuşlara da örtüyorlar diye biliyorum. Yazın Manisada balkona çıkarıyorlar. :)
Evet genelde o yüzden örtüyorlar hatta, forum için konuşmuyorum, kuşun üşüdüğünü düşünen pek yok aman sabah ötüp uyandırmasın derdinde millet 😒😒

Şurup

Yeni Üye
Depremden sonra korku başladı. Gece lambası kullanmaya başladım. Karanlıkta uyumayı seviyordu ama o gece korkmuş ve tüyleri düşmüş. Çok üzüldüm tabi..

Üst Alt