• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kafesi

Sanslıbey

Aktif Üye
Merhaba. Muhabbet kuşum Şanslı için bir kafes arıyorum yakınımdaki petshop vs sordum internettende baktım ama istediğim gibi bulamadım bir tane boyasız pirinç kaplama kafes aldım fakat hiç girmedi alışamadı özellikle kapısına çünkü eski kafesine girerken aktif olarak kafes kapısını kullanıp girmeye alışmış. Kullanmadığınız ya da önerebileceğiniz ya da herhangi bir fikir yardımı olursa çok sevinirim.

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
Bütçe fazlaysa hagen vision s01 öneririm. değilse 45lik üretim kafesleri uygun olacaktır. ist avrupa yakasındaysanız arkadaşım ucuza satıyor. temiz kafesi

Sanslıbey

Aktif Üye
Merhaba,
Bütçe fazlaysa hagen vision s01 öneririm. değilse 45lik üretim kafesleri uygun olacaktır. ist avrupa yakasındaysanız arkadaşım ucuza satıyor. temiz kafesi
Avrupa yakasındayım ama kapısı gösterdiğim gibi mi o önemli

Emre A.

Tutkulu
Bu arada kuş kolay girsin diyorsanız kafesin kapısının önüne bir tünek koyun zaten kolayca giriyorlar

Sanslıbey

Aktif Üye
Giyotin kapısıda var yaylı kapısıda 45x45 üretim kafesi yazın çıkar internete
Evet baktım o kafese yakın işte pirinç kafes aldım ama huylandı girmedi kullanmadı malesef kafesinin aynısının aynı tipinin boyasız olanı lazım

katze

Yeni Üye
Fiyatları bu kadar pahalı değilken hagen kullandım kapısı aradığınız gibi o kısmı çok pratik ancak kafes büyük kafes, her alt değiştirince komple kafesi kaldırmak gerekiyor o kısım çok sıkmıştı beni ama hiç tül istemiyor o kısmı gayet kullanışlı. Geniş üretim kafesi alıp kapısına çengelli saç tokasına benzer sağlam, aniden kapanmayacak bir düzenek yapabilirsiniz ben kalın teli sıyırıp yapmıştım, birazcık tür olarak iri kuşunuz varsa hagen çok sıkıntı kuşlar yatay uçuyor e kafes de dikey olunca düzgün hareket edemiyordu, oyuncak asmak da üretim kafeslerinde çok daha kolay geldi bana, hagenin kalitesi de çok üst seviyede demirler vs o yüzden özellikle kapı arıyorsanız alın

Sanslıbey

Aktif Üye
Fiyatları bu kadar pahalı değilken hagen kullandım kapısı aradığınız gibi o kısmı çok pratik ancak kafes büyük kafes, her alt değiştirince komple kafesi kaldırmak gerekiyor o kısım çok sıkmıştı beni ama hiç tül istemiyor o kısmı gayet kullanışlı. Geniş üretim kafesi alıp kapısına çengelli saç tokasına benzer sağlam, aniden kapanmayacak bir düzenek yapabilirsiniz ben kalın teli sıyırıp yapmıştım, birazcık tür olarak iri kuşunuz varsa hagen çok sıkıntı kuşlar yatay uçuyor e kafes de dikey olunca düzgün hareket edemiyordu, oyuncak asmak da üretim kafeslerinde çok daha kolay geldi bana, hagenin kalitesi de çok üst seviyede demirler vs o yüzden özellikle kapı arıyorsanız alın
Öncelikle bu güzel bilgiler için teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız içinde fakat o kapı çengelini yapmayı düşündüm biz evde yokken olmaz olmaz olur kopar ayrılır birden kapanır çok sıkıntı diye korktum ben tül kullanmıyorum streç film kullanıyorum tırnagı tüle takılabilir diye. Bu kapıdan hiç bulamadım eski üretim mi acaba anlamadım inşallah bulurum da yenilerim

katze

Yeni Üye
Benim yaptığım çengel için elle güç testi yapmıştım baya biraz kemirse dişlese laps diye kapanır mı diye, kalın siyah endüstriyel teldi baya, ucunu sıyırmıştım ancak sivri olmamasına dikkat edin, bıçakla çok kolay ayrılıyor kafese göre normal çamaşır mandalı da tutar. Tülde eğer böyle tiftiklenme, ayrılma yoksa kullanabilirsiniz streç filmden eminseniz aman kemirmesin dikkat edin. Bu tip kafesler anormal derecede pahalı oluyor adam 30x30'luk kafesi 300 liraya satıyor, böyle olunca 60'lık çifthaneyi yarı fiyatına almak daha mantıklı gelmişti. Çengelli iğneyle sabitleyenler de var yayını komple çıkartıp kapıyı iptal edenler de. Bence biraz zaman tanıyın aldığınız kafese de alışır içiniz rahat etmediyse başka kafes de alabilirsiniz, kafes değişiminde ishal olan kuşlar bile görmüştüm bu tepkiler çok normal yani :)

Mert.

Eski Forumcu
Bulabilirsin var illah aynısından olmasına gerek yok bence alışır zamanla kendi kendine

Sanslıbey

Aktif Üye
Benim yaptığım çengel için elle güç testi yapmıştım baya biraz kemirse dişlese laps diye kapanır mı diye, kalın siyah endüstriyel teldi baya, ucunu sıyırmıştım ancak sivri olmamasına dikkat edin, bıçakla çok kolay ayrılıyor kafese göre normal çamaşır mandalı da tutar. Tülde eğer böyle tiftiklenme, ayrılma yoksa kullanabilirsiniz streç filmden eminseniz aman kemirmesin dikkat edin. Bu tip kafesler anormal derecede pahalı oluyor adam 30x30'luk kafesi 300 liraya satıyor, böyle olunca 60'lık çifthaneyi yarı fiyatına almak daha mantıklı gelmişti. Çengelli iğneyle sabitleyenler de var yayını komple çıkartıp kapıyı iptal edenler de. Bence biraz zaman tanıyın aldığınız kafese de alışır içiniz rahat etmediyse başka kafes de alabilirsiniz, kafes değişiminde ishal olan kuşlar bile görmüştüm bu tepkiler çok normal yani :)
Bakalım deneyeceğim biraz huylu beyefendi teşekkür ederim tekrardan

Bahar Y.

Müdavim
Yaylı kapılı kafes aldıysanız siz evdeyken yayı çıkarıp kullanabilirsiniz, evden çıkarken yayı takarsınız zor bir işlem değil

Sanslıbey

Aktif Üye
Yaylı kapılı kafes aldıysanız siz evdeyken yayı çıkarıp kullanabilirsiniz, evden çıkarken yayı takarsınız zor bir işlem değil
Şanslı sürekli dışarda olan bir kuş biz bir yere gitsekte kısa süreliğine o hep oyun alanında yaylı kafesin zorluğu ya da kolaylığından değil kafesin kapısını kullanarak kafese giriyor anlatabildim mi

Bahar Y.

Müdavim
Şanslı sürekli dışarda olan bir kuş biz bir yere gitsekte kısa süreliğine o hep oyun alanında yaylı kafesin zorluğu ya da kolaylığından değil kafesin kapısını kullanarak kafese giriyor anlatabildim mi
Anlatabildiniz bende kafesin kapısını istediği gibi kullanabilsin diye öneri sundum

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
hagen
dayang
mergen
seba
bunlardan temin edebilirsiniz

Emre A.

Tutkulu
Bu arada yaylı kapının yayını tersine çevirin yayı iptal olsun kapatmayıda bir mandalla yapın ben böyle yapıyorum

Üst Alt