İyi forumlar arkadaşlar. Muhabbet kuşum sanırım kabız oldu. Afedersiniz dışkısını yapmaya çalışırken ufak ufak ses çıkardığını gördüm. Ne yapmam gerekiyor.
Merhaba, eğerki kuşunuzun kabız olduğundan eminseniz gagasından 1 veya 2 damla zeytinyağı verin.Ama bazı kuşlarda bu kabızlığı gidermeye bilir bunun içinde lavman yapılıyor onun içinde veterinere gitmelisiniz.
Merhaba, eğerki kuşunuzun kabız olduğundan eminseniz gagasından 1 veya 2 damla zeytinyağı verin.Ama bazı kuşlarda bu kabızlığı gidermeye bilir bunun içinde lavman yapılıyor onun içinde veterinere gitmelisiniz.
Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için. Ya dışkısını yapmaya çalışıyor ama bir türlü atamıyor içindekini sanki. Yaparken böyle özür dileyerek söylüyorum inliyor. Acaba Bursa'da bir veteriner önerme şansınız var mı? Herkes kuştan anlamıyor çünkü.
Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için. Ya dışkısını yapmaya çalışıyor ama bir türlü atamıyor içindekini sanki. Yaparken böyle özür dileyerek söylüyorum inliyor. Acaba Bursa'da bir veteriner önerme şansınız var mı? Herkes kuştan anlamıyor çünkü.
Merhaba Değerli Kafeskuslaricom Ailesi 😊 Sizlerden Benim bir ricam olacak ve lütfen katkıda bulunmanızı istiyorum çünkü bu konu çok önemlidir 🙏 Herkes kendi şehrinde illaki kuşu ile ilgili Tecrübe edinmiştir.Sizlerden istediğim güvendiginiz ve memnun kaldığınız kanatlı uzmanın klinik ismi...
Arkadaşlar bilgilendirmek için yazıyorum. Kuşum kabız olmamış. Dışkısı sanırım poposunda birikmiş fındık kadar olmuş. Popo kısmına zeytinyagı sürdüm yumuşatıp ezdim iyice açıldı.