• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Kabız

kuşyemi

Yeni Üye
İyi forumlar arkadaşlar. Muhabbet kuşum sanırım kabız oldu. Afedersiniz dışkısını yapmaya çalışırken ufak ufak ses çıkardığını gördüm. Ne yapmam gerekiyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkünse o anı çekip video ekleyin ve dışkı resmi görelim

ByAreS

Aktif Üye
Merhaba, eğerki kuşunuzun kabız olduğundan eminseniz gagasından 1 veya 2 damla zeytinyağı verin.Ama bazı kuşlarda bu kabızlığı gidermeye bilir bunun içinde lavman yapılıyor onun içinde veterinere gitmelisiniz.

kuşyemi

Yeni Üye
Merhaba, eğerki kuşunuzun kabız olduğundan eminseniz gagasından 1 veya 2 damla zeytinyağı verin.Ama bazı kuşlarda bu kabızlığı gidermeye bilir bunun içinde lavman yapılıyor onun içinde veterinere gitmelisiniz.

Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için. Ya dışkısını yapmaya çalışıyor ama bir türlü atamıyor içindekini sanki. Yaparken böyle özür dileyerek söylüyorum inliyor. Acaba Bursa'da bir veteriner önerme şansınız var mı? Herkes kuştan anlamıyor çünkü.

Doğacı

Eski Forumcu
Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için. Ya dışkısını yapmaya çalışıyor ama bir türlü atamıyor içindekini sanki. Yaparken böyle özür dileyerek söylüyorum inliyor. Acaba Bursa'da bir veteriner önerme şansınız var mı? Herkes kuştan anlamıyor çünkü.

kuşyemi

Yeni Üye
Arkadaşlar bilgilendirmek için yazıyorum. Kuşum kabız olmamış. Dışkısı sanırım poposunda birikmiş fındık kadar olmuş. Popo kısmına zeytinyagı sürdüm yumuşatıp ezdim iyice açıldı.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba.
Vetorka Veteriner Kliniği’ni önerebilirim, Beşevler tarafında.